Söndag.

Har kännts som söndag fyra dagar i streck nu typ, men idag var det på riktigt. Vaknade upp till doften av grillat kött och som ett skott flög jag upp ur sängen. Har varit en bra vecka, trots dåliga prov, fick ju en femma i politisk historia men marketing och ekonomi har jag inte fått reda på än hur det gick. Imorgon kommer resultaten, nervöst som fan. Sen väntar sista provet tisdag, integraler, lím och ekonomiska beräkningar, det är lätt.

Nu blir det Colombianskt käk, jag och davide drar en sväng till Colombianerna (jag tänkte i princip äta och säga hej då). Vädret är kanuuun och passerar ibland 30, alla har en känsla av semester över sig, förutom Argentinarna förstås som jobbar. Jag har fortfarande inte fixxat nån mobil, och det är nu ungefär 4 veckor sedan de snodde den (eller jag tappade den).

Spanjorerna har kommit tillbaks efter sin resa till Calafate och glaciärerna och det verkade hur fett som helst. Nu ska vi spendera deras sista vecka här i Bs As och turista lite, det som vi ännu inte har sett och det är bara 10 dagar tills jag åker till Salta med Corentin och Jannine.


Har inte mer att säga så tja så länge.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0