Taxi i buenos aires...

Den värsta eller sjukaste taxiupplevelsen upplevde jag ungefär fem timmar sedan påväg till en middag med min lärare. Taxichaffisen var hög som ett hus, pratade konstant om skit, vänd mot mig. Tror han tittade mer på mig än på vägen. Det värsta var när han började rulla en joint i trafiken, och sedan rökte den. Visst, jag satt rätt tyst och småskrattade typ he-he-he åt hans skämt och borde fan ha sagt till. Han berättade om att han inte tar kokain när han jobbar för att han blir paranoid men att han röker en jolle varannan timme i bilen. Fick höra om att hans familj tagit avstånd från honom för rökandet.

Han smekte bilarna runt om sig, berättade att folk kör LOCO här men att han är ännu mer LOCO och därför går det så bra. (man måste ju anpassa sig till trafiken). Och han kallade sin taxibil för taxi re-loc. Vet inte vad jag ska säga, det var en bisarr upplevelse.

Middagen iaf, var trevlig med en köttbit, gancia och vi snackade lite skit om allt och inget.

Igen hände det, under middagen bjöd han mig på mer och mer och jag är ju inte den som är den och tackar ju inte nej till mer mat. Efteråt sa han -ja du daniel gillade ju maten iaf eftersom du tryckte i dig fem sex köttbitar. Hmm, hahaa. Händer alltid. Skön snubbe och familj iaf :).

Kommentarer
Postat av: Jessica

Du borde kanske börja gå istället... Det skulle kännas tryggare!!;)

2009-12-09 @ 23:54:11
URL: http://jerkono.blogs.se
Postat av: Thea

Hahaha sick

2009-12-17 @ 10:57:55
URL: http://bringyourowndiamonds.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0