Fosterställning...

Sitter här i fosterställning och försöker klämma ut det sista ur marknadsföringen för provet imorgon. Känns åt skogen och jag kan inte annat än tycka synd om mig själv, får se hur det blir nu om jag misslyckas. Kan hända att jag inte får csn och att det blir problem med nästa termin. Får ta och fixxa ett jobb isf, kanske köra tre kurser istället för fem. Fan vad negativ jag är just nu, men det är svårt som fan. Det fastnar inte och det är för mycket som jag inte förstår, samt att jag haft fyra prov inom 1.5 vecka som har komplicerat det mesta. Visst kunde man alltid gjort mer tidigare, men då var min spanska ännu sämre och jag förstod ännu mindre. Aja, uppdateringen kommer imorgon eftermiddag.

Sjuk kväll..

Igår var en bra dag. Vaknade upp normal tid avregnet som öste ner, skulle möta upp corentin för att kolla up biljetter till norra argentina. Gick runt ett tag å letade resebyråer i regnet och hittade tillslut en där vi köpte en biljett för en tusing till Salta. Det suger att jag fortfarande lever på andras pengar så jag belånade mig än en gång... Senare på agendan var det konsert med the killers. Jag och Tamara hade ståplatsbiljetter och skulle möta upp Lucas o hans tjej där. Skön stämning, det hade slutat regna och fan vad sugen man blir på att spela när går på konsert. Fem minuter in i konserten efter att ha knuffats runt bland alla människor (typ moshpit a la punk) märkte jag att mobilen var borta. KUK! Hade t o m lagt den i en ficka med dragkedja, puta madre, det var den mobilen. Först plånboken sen mobilen.

Och jag som skulle på en asado senare som Historieläraren bjudit mig på, inga nummer, ingen address ingenting. Iaf grym stämning på konserten, även om jag inte kan de flesta av låtarna som är jag nöjd. (för 500 koraner, DYRT!). Jag visste att lägenheten var på gatan Azcuenaga och 17 var första siffrorna, hade för mig att det var tredje våningen och lägenhet G men jag var inte säker. Som tur var på Azcuenaga 1700 så fanns det bara hus på ena sidan så det minskade ju felmarginalen, och endast en av uppgångarna hade G-lägenheter. Ringde på, ner kommer en man som jag inte känner igen, hade jag gått fel? Nej det var rätt! Så jävla skönt, sjuk tur, annars vet jag inte vad jag gjort egentligen.

Klockren stämning, alla från klassen, läraren, hans kollegor och chefer från skolan. Läraren är en riktigt skön typ också, men lite skum. Han insisterade hela tiden på att jag skulle lära känna hans dotter(28 årig advokat i farsans fotspår), och läraren (aspackad förstås) försökte bjuda hem mig på diverse middagar. Sånna situationer gör mig nervös, vet inte vad jag ska svara, för det är ju självklart att det är fyllesnack. Man får le lite, och sk ojja bort det hela. Iaf grym stämning, hade svinkul där, hoppas vi kommer göra om det. Jag vet inte riktigt vad det handlar om det här med lärarens dotter, för det hände ju förra året också att jag blev introducerad och faktiskt dejtade henne ett tag. Jaja, trevlig tjej iallafall :).

På vägen hem hade jag en tjunka på mig (belånad förstås), precis lagom för hemresan. Vid tågspåret stod det helt stilla och efter tio minuter ville jag inte sitta kvar och betala för ingenting. Då ser jag att en galen snubbe hoppar ut ur bilen längre fram och öppnar upp bomarna med handkraft. Idiot?? Ett antal bilar kör över medan jag hör tåget tuta längre ifrån. Det var aldrig nära , men vafan man vet ju aldrig. Min bil körde inte över som tur var och jag hoppade ut och gick till fots. Hade bara 5 spänn kvar, men fickan full med mynt som jag räknade ihop till 9 spänn. Fan hoppas det räcker, hoppade in i en ny taxi och åkte iväg. Två karter ifrån huset landar mätaren på 9 och jag säger jag har tyvärr inget mer men vilken kille, han körde mig ända till dörren, rabaterat pris. Betalade med en påse mynt också som måste ha gjort honom glad, här är ju mynten värda det dubbla.

Idag plugga, plugga, plugga. faaan.

Problem

Ett litet problem vid sidan av lyckan såhär mitt i sommaren, eh, tappade plånboken förra veckan med alla mina kort, och även en check på 300 spänn. Lite surt att tappa det men men, nu håller jag på att belånar mig så det står härliga till. Tror jag har fyra olika låntagare på en 100 kr vardera. Lite surt att jag inte kan ta ut cash förrän om en vecka typ, men det är bara att hålla ut, har spenderat mindre pengar dock :)

Nöjd.

Den dagen som gett mig mest stress och gjort mig mest nöjd var idag. På morgonen hade jag ekonomitentan, och hade pluggat hela natten innan (inkl måndagen) för att klara skiten. Fick en åtta på första (av tio) och missade andra tentan vilket innebär omtenta. Missar man omtentan i sin tur får man börja om på nytt och läsa om ämnet, så det kändes ju piss.

På kvällen väntade Politisk Historia-tenta och ännu fler timmar av plugg. Det var säkert 400 sidor, allt från populismen och nacionalismen i sydamerika, 30tals ekonomikrisen, karibiens situation och diverse skitkrig. Har läst och läst och läst och läst, och det känns inte som att någonting fastnat, mer än ungefär "Den där Peron levde i Argentina". Så kändes det.

Morgonen, pissnervös, klädde upp mig i kostym, på med parfym och fräscha kalsonger framförallt. Kände att, ska jag misslyckas ska det fan göras med stil. Ungefär som i a Scent of a Woman, när Al Pacino ska ta livet av sig.
Gjorde klart provet, läraren satte sig på en gång för att gå igenom och det var bara att vänta, men det gick hem!
Fuck yeah, kammade hem ännu en åtta. Var så jävla glad, en sten som släppt från bröstet iaf, det var bara att fortsätta med Politiken. Som tur var hade jag Tamara där som pluggstöd (som också hade några omtentor framför sig) så vi stack till biblioteket efter en saftig bicmaclunch på donken.

Ännu mer nervös inför politiska historian, men det var skön stämningen i klassrummet. Läraren gillar mig också, av n ågon konstig anledning men det känns trevligt iallafall och det är en riktig skojare Oscar, advokaten som är våran lärare. Kunde inte tro att det var sant när jag fick provet, det var i princip bara ämnen jag hade läst om, inget om de jävla krigen och ekonomikrisen, vilket flyt! Så jag tror att det gick bra, eller det gick bra, skrev på alla frågor någonting så fan! En omtenta kvar, sen är det finaler och jag kanske kommer klara fyra ämnen till slut ändå! Fack yeah. Är så sjukt nöjd och stolt så att det är löjligt.

Avslutade kvällen med Asado på hemmaplan med Davide, Diego, Gaviote och Neuen och ett parti risk i två timmar nu innan det är sovdags. Det är fan ett underskattat spel, sjukt kul.

En bild på mig idag vid skolan.

Heltidsjobb

Det är fan ett heltidsjobb att plugga, i två veckor känns det som jag inte gjort annat. Förutom fyra timmarslektion så sitter jag till klockan ett på natten och läser och läser, men det känns inte som jag lär mig ett piss. Historian är så jävla svår så jag bönar och ber att läraren ska ta hänsyn till att jag är Sueco, det gjorde tyvärr inte häxan i ekonomi. Rätt fult häromdan på lektionen, hon hade munnen full med blod när hon kom in från rasten, svär på att hon käkat upp ett spädbarn eller dyligt.

Har haft mycket mardrömmar på sistone, vaknar upp kallsvettig efter att ha drömt att csn inte ger mig mer pengar eller att jag inte klarar proven. Låter ju roligt men det har fan varit hemskt, för jag drömmer samma sak så fort jag tar en siesta.

Är nöjd i tillvaron, trots superstressen för alla tentor. Är i slutskedet nu, tiden har gått alldeles för fort. Snart jul också, tänker inte ens på det eftersom det är högsommar här :D. Känns sjukt skumt.

Karma!

Idag när jag pluggade med Tamara i biblioteket berättade hon för mig att hon idag hjälpt en tant över gatan. Vilken hjälte hon är! Nu har jag lagt till mina delmål här att jag ska minsann hjälpa en tant över gatan innan jag åker hem. Knackig karma man får av det, då kan man synda ifred i ett halvår.

Hjälpa en tant över gatan är ju goda gärninarnas gärning. Bland mina goda gärningar här i BsAs kan jag nämna:
Räcka över en påse ris till en tant som inte nådde den i butiken, resa mig upp för äldre och de med barn på bussen, bjudit street-bums på cigg och dricksat taxichaffisar (helt åt helvete, gjorde det i början tills jag märkte hur fel det var). Ganska dåligt egentligen, jag måste verkligen bättra mig.

Snart e resan planerad för i "sommar", sommarn e redan här och vi har 25 grader varje dag i princip, men jag menar lovet januari-mars. Det bär iväg till norra Argentina, Bolivia, Peru, Ecuador och Coloooooooooombia. :) Helt jävla fett.

Imorrn blire asado med tjejerna från spanien och Davide italianon här och sedan pluggggggggg.

Decepcion

Här var man glad och prisade gudarna och så gick jag på ekonomilektionen igår och fick en 2a på tentan. Blah. Då hade jag helt plötsligt tre omprov av fyra som jag måste klara om jag ens vill fundera på betyg. Politisk historia, Ekonomi och Marketing. Men det ska nog gå. Har bra självförtroende nu iaf för marknadsföringen.

Huset har införskaffat sig en ny grill av bästa sort och grill-lukten har florerat ständigt den här veckan. Mysigt!

Hippodromen


Början av en bra tid!

Åh, måste bara säga att den här resan är det bästa jag gjort. Så var det sagt, och det tar inte slut på ett bra tag, och sen har jag planer på att plugga i spanien, eller finland? Eller var som helst i världen egentligen dit jag känner för att åka. (Typ 100e gången jag säger det). Hade marknadsföringsprovet imorse, det gick hyfsat. Svarade på sju av nio frågor och fem var obligatoriska. COME ONNNNN!!! Vilket känns som jag klarar det. Har redan tagit ut vinsten i förskott så det finns inget annat öde.
Utan lärarens hjälp hade jag inte klarat det, vi har två lärare i marknadsföringen och hon som är typ aspirant tog sig tid och hjälpte mig några timmar i veckan. Så jävla schysst, förklarade alla begrepp jag hade nollkoll på.

Då var det ett prov mindre då, ett omprov kvar men det området kan jag nästan allt redan, och sen är det typ lov. Okej finalproven men det känns sjukt lättande, eftersom att dem får man göra tre gånger. Parcials får man missa en gång och sen är det kört.

Va ere för larv att jaga rökare och trycka ner dem och mobba dem, detta är en häxjakt som pågår över hela jordklotet, förutom här :). Här blir man accepterad i samhället, välkomnad in i hem och hus och får utöva sin mani i fred.

Jag älskar att bli sur på gatan på bilarna, spotta, svära och hutta med armar. Idag blev jag vansinnig, en taxifitta skulle köra över mig när jag hade grön gubbe, han tutade som en galning och kom i fullfart som tur var saktade han till slut in och mitt svar på det var : Flip the bird. (fingret). Har ingen respekt för dem längre, försöker de lura mig blir det fan bråk!

Bra dag!

Vill börja med att säga att jag klarade matteprovet! Bättre än godkänt också tror jag. Häh! Lite skönt.
Nu sitter jag och pluggar marknadsföring och det börjar sätta sig, skönt som fan. Men det är fem timmar kvar till väckarklockan ringer så det är nog dags att lämna det för att gå å lägga sig.

Idag vaknade jag runt 12 för att ta en kaffe a la italia med mirko. Bra start på dagen, äntligen gott kaffe i huset. Klockan fyra var det fotboll med folket från huset och deras polare, spelade europa mot argentina och ingen vet egentligen inte vem som vann. Vi tror ju att vi vann förstås, tror det var så på riktigt faktiskt.
Helt död iallafall efteråt, det gör ont överallt, känns att jag inte spelat på länge, har dock tagit mig ut och sprungit ett par gånger den här veckan.

På kvällens schema var det grillfest som gällde, lite trist eftersom jag mest satt inne på rummet och pluggade men satt ändå ett tag där ute och lirade lite gura och skrålade mellan köttslamsorna. Själv spiknykter eftersom jag pluggar, men folket i övrigt satt och pimplade årgångsrödtjut i mängder och blossade på egenrullade cigaretter. Det kändes som man var i en Jazzlounge eftersom grabbarna här spelar Jazz som det låter på skiva. Grymma som satan, ska lägga upp någon film senare för det är riktigt fett när de lirar.


To the racetrack!

Idag var en dag i marknadsföringenstecken. Men man kan ju inte plugga hela dagen, så när jag var klar bar det iväg mot the racetracks i palermo med mirko, den pastalagande italienaren. Vinkade ivrigt efter taxis i 20 minuter i Belgrano och de arslena vägrade stanna men tillslut så fick vi tag på en. Grym stämning iaf, fräscht ställe, galoppbanan här. Folk skrikande på läktaren som på film, med sina totar eller vad det nu heter (hjälp mig). Jo totar!

Ingen öl serverades, eftersom det räknas som sportevenemang. Tänk, Sverige är mer öppet med det än här. Man blir förvånad och irriterad. :) Drog och tittade på hästarna passera, fina krakar, hörde tanten bredvid säga något om tvåan och satsade en tia på denne. Gissa vem som vann? Hahahaha, tvåan såklart. Kammade hem 40 spänn iaf. Perfekt eftersom det var sushi på schemat efteråt.

Träffade en tjej från klassen på Itamae och beställde in 32 bitar och några japanska öl. Jag hade ju masterkortet med mig så jag tänkte att behöver inte ens kolla på priserna. Slutade ganska högt, ca 350 kronor för oss båda, men när jag väl ska betala så har kortet gått ut. FACK! Haha, så hon fick betala det mesta, knackigt trick. Typ George Costanza från seinfeld.

Sedan bar det iväg till en fest med italienaren mirko igen. Grym stämning och bra folk, de flesta från Spanien som jobbar på ambassaden här. Vilket liv :). De har praktikplatser på ambassaden och kammar hem en 1000 € i månaden och lever guld. Där ska jag fan också jobba en dag!

Nu iaf, sova och imorgon fotboll, plugg och grillfest.

Varmt!

I västernfilmer, eller det kanske är doktor quinn jag tänker på, haha, så fort någon blir sjuk ska de tvingas ligga under ett antal filtar, hur jävla varmt det än är. Så känner jag mig nu, här i rummet som är som en bastu. Dags att ta bort filten i täcket kanske.

Pusttttt.

Trött

Sover för lite, äter mat 22:30, pluggar hänger en stund vid burken och somnar runt två, tre och sedan upp 0630. Senaste veckorna har det varit mkt plugg, och nu framförallt två veckor innan tentorna extremt mycket, men det är väl normalt. Jag är inte van än. Här känns allt så jävla intensivt också, fem ämnen, ett varje dag och det gäller att hålla koll på allt och inte blanda ihop skiten, och disponera tiden när man har samtliga prov med några dagars mellanrum. Idag var det ekonomitenta och det gick hyfsat, klarar det nog!

Imorgon väntar matte med derivator och aplicering på ekonomi. Usch. Måndag marknadsföring och onsdag historia med ca 300 sidor att lära sig om 30talets ekonomikris i USa hur den påverkade Sydamerika, Populismen i Argentina, Mexico och Brasilien inspirerad av förändringar i Europa (stalin, hitler och mussolini) och kapitalismen och hur dessa påverkat karibiska länderna. Intressant som fan, men tungt. Litteraturen är fan som att bita i betong.

Gillar politiska historieklassen då det är många där som jobbar med nuvarande partiet. En jobbar för arbetarnas rättigheter och en annan har en relativt viktig position som jag måste ta reda på vad det var (antar att hon träffar presidenten ibland), det blir en skön jargong i klassen med dessa, som kan väldigt mycket och läraren som är av oppositionen. Det händer ju att han slänger ur sig ett och annat vad han tycker, fast han försöker hålla sig neutral. Det är så svårt att få en inblick i hur det verkligen funkar här, eftersom alla säger olika. Som i Venezuela, de fattiga älskar Chavez och de rika hatar honom. Börjar inse att det är ganska likt här, eftersom det är en populistisk regering i Perons anda som nationaliserat en stor del av landet och genomgått stora förändringar. Jag förstår att de rika inte gillar henne, och att resten gör det. Så det går ju inte riktigt att säga vad som är bra eller inte. Sen erkänner väl de flesta att de är halvkorrupta hela bunten, och det är väl främst där det går åt skogen.

Stackars tant som gick på bussen häromdan och busschaffören accelererade, de är fan dumma i huvudet ibland. Det blev ett vild käftande iaf, och idioten till busschaufför kunde enkelt ha bett om ursäkt men slutade med att kalla tanten för gamling. "Det sista jag gör är att ta order från en skitstöver till gamling", fult som fan var det och han stod stilla i några minuter och försökte tvinga av henne. Ingen skam i kroppen.

I söndags var vi och hälsade på i Huesos mansion ute på landet. Bisarrt hur mycket pengar det finns där, två bilar på uppfarten, ett enormt arkitektritat hus med stor pool och gård med palmer osv. På grillen låg väl sex kilo kött ungefär till oss 14 som var där och lirade lite fotboll och badade och solade. Riktigt slappardag. Sådant som man aldrig ser i Sverige. Eller snarare, som ett vanligt villaområde kanske uppfattas, förutom att vi saknar det där lilla extra lyxen, poolen, bilarna och palmerna. Buenos Aires är fullt av rika människor, det är i princip de enda man träffar när man är ute, vilket är synd. I skolan också eftersom den är privat. Alla har fina bilar, får pengar av pappa och är ute och svirar flera dagar i veckan utan att jobba. Ska bli skönt att komma bort härifrån runt jul. Istälet för att betala hyra har jag ju ca 6000 spänn att resa för vilket kommer ta mig till Colombia, Peru och kanske Chile också.

Nu ska jag slagga, imorrn väntar hårdplugg, först med läraren som ska hjälpa mig lite med marknadsavföringen och sedan med en polare matteplugg.
Önska mig lycka till.Fredagkväll...

Regn hela dagen, så jävla tråkigt. Ostabilt som fan, men jag är ju tyvärr ingen vädergud. Har hittat ett grymt ställe att handla käk på, ett kycklingställe där de säljer fileer, milanesas och grymma hamburgare med grönsaker i. Är helt frälst och har ätit sådana burgare hela veckan. Får nämligen ett kilo för typ 30 spänn, vilket är sjukt billigt, och jag vill ju tro att det är nyttigt dessutom.

Tog ut hunden på en promenix igår åxå, stackars krake, som aldrig får lämna husets unkna inrökta cigarettdoft. Helt galen blev hon när jag kom med kopplet men mot all förmodan så uppförde hon sig exeplariskt, riktigt trevligt att gå ut med Anouk "Smelly dogg". Förutom det gjorde jag inte mycket igår, tog det mest lugnt och funderade över livets mening och blev lite förvånad när en polare från skolan, en schweizare frågade om jag ville resa med honom i Januari, Februari. Dagen innan frågade en fransyska mig samma sak. Fett kul :). De verkade ha funderat på ungefär samma som mig. Detta är Argentina-Sydamerika "the re-take" när jag tar igen det jag missade från förra resan och fördjupar mig. Stanna längre i Colombia, bo där hos några polare, samma sak i Chile. Lära känna länderna på riktigt, nu när jag kan språket och får en inblick i livet via folket där. Sen vill jag ju också se lite nya ställen, gärna Panama, Venezuela, Peru och ja Chile också.

Iallafll, mot kvällen blev jag bjuden på en fest men hade egentligen ingen att dra dit med, så jag passade på att bjuda med schweizaren Correntin. Visade sig då att han hade en fest i sitt hus så han bjöd dit mig först för att dricka lite. Fett kul, trodde kvällen så skulle suga pung och från ingenstans kom det där. Riktigt trevlig tillställning! Träffade förutom två riktigt trevliga svenska tjejer som också pluggar här, en italienska, en tysk och en argentino. Bra folk, hoppas de bjuder mig igen. =)

Iaf därifrån begav vi oss till sist runt tvåtiden mot festen jag blivit bjuden till. Efter en sjuk resa med kokshög taxichaffis, han var helt bisarr. Skrek könsord och saker man kunde göra med transvestiterna i el bosque de palermo, och körde som en jävla dåre. Vet inte hur snabbt, men det var fan otrevligt ett tag. Till slut kom vi fram välbehållna iaf, och festen var en bar i ett hus som några hade hyrt. Hur grymt som helst, bästa baren hittils. Så jävla skönt hus, med öppna ytor och terrasser en svinskön bar med billig grogg och kompetenta bartenders t o m, dessutom spelades det rock i högtalarna. Kunde inte bli bättre.
Avslutade lite senare på Roxxxxy, ännu ett grymt uteställe. Bra musik och folk. Kanuun

Nu blir det asado.

pixxx


Grym taxichaffis

Grym kväll... Var på jannines examensfest på crobars bakficka.. Bra rumba ikväll, började hos Fede i Belgrano med Guido, Andy, Lucas och Danila.

På vägen hem lyckades jag sätta mig i bästa taxin hittils. Inget tjur-surr utan raka vägen hem, inga omvägar, vi lyckades nog endast få rödljus på vägen men varför bry sig om petitesser, han körde nog mot samtliga rödljus utan att blinka, slutade billigt och tog fem minuter! Toknöjd :).

Soliga dagar...

Sommaren är här, äntligen. Underbart. Börjar varje morgon på terrassen. Har varit hårda pluggdagar nu, försöker komma ikapp i marknadsföringen och det går hyfsat. Baby steps åt gången så ska det nog bli bra tillslut.

Historialektion igår och det var riktigt intressant, ännu roligare när läraren gjorde narr av amerikanerna.
Efteråt hade jag och Mirko en date på tumanhand (italienaren jag bor med), vi bestämde oss för att röra oss utåt för att ta en drink el dyl, det kunde inte passa bättre med ett par margaritas från drinkglas. Så vi begav oss till en liten bar, tog några järn och snackade skit och avslutade kvällen med några fläskiga biffmackor. 20 spänn styck!! Fattar inte varför man drar till donken efter krogen när det där stället finns. Lo de charlies heter det, och har öppet dygnet runt, ett rätt stort grillhak i närheten där jag bor och det sitter alltid folk där. Man kan ju inte sluta undra, jobbar dessa människor, eller vad gör de i sina liv när de sitter här klockan halv tre en onsdag. Nattlivet här slutar aldrig att överraska mig, och staden är så stor att när man promenerar hittar man alltid nya vägar och kvarter att titta runt i.

Mycket bra dag igår i skolan, träffade sköna människor att snacka med utanför och kanske har hittat en reskamrat för sommaren! Hoppas det!

Märker nu att jag har ju fan ingenting att säga egentligen :). Sätter mig med böckerna istället.

jävla kappvändare!

Argentina, jävla kappvändarland. Ett argentina med fungerande lagar är som en kvinna med kuk. Nej men jag blir så irriterad, skulle dra och gymma med rumspolare Mirko. Kommer till gymet och frågar om man får köra en provomgång gratis eller betala för en gång. Nej tydligen går inte det, för att de har ändrat någon lag om att alla måste vara medlemmar. Antagligen någon försäkringsgrej. Vafan, jag tänker inte skriva in mig om jag inte har testat skiten, eller om jag vet att jag inte har tid att komma mer än en gång i veckan. Jävla kappvändare, sen när började de bry sig om lagarna eller ifall det skulle bli kontroll.

Blir så irriterad, i Sverige hade jag fått gymma. Får väl bli hopprep på terrassen då.


Läskigt

Igår när jag var på oupptäcktmark i västra BsAs Villa Del Parque, tittade jag endast åt vänster när jag skulle gå över gatan. Oftast är vägarna enkelriktade här och jag tog för givet att denna också var det. Tittade åt vänster och började gå, helt plötsligt fann jag mig mitt på vägen, balanserandes på mittlinjen i chock när jag såg bilar kommande i fullfart från höger...De hann passera mig, med knappt en meters avstånd innan jag tillslut hittade en lucka och kunde spurta över. Fan, hjärtat bultade på rätt ordentligt när jag väl var över. Folk som sett mig måste trott att jag var dum i huvudet som gick över utan att kolla.

Hallå ween

Blev ett fiasko, var aptrött och opeppad och blä.

Idag har jag varit på en extra mattelektion och lärt mig lite mer om Lím och nu får jag ta tag i marknadsavföringen. Det har regnat i två dagar så det stått härliga till, dags för lite sol tycker jag.


såås

Igår var det salsa för fulla muggar. Mötte upp colombianskorna Caro, Cindy och Paula och tysken Daniel på brujas, plaza serrano. Satte mig ner och rökte en cigarett i vanlig anda. Helt plötsligt kom en tjej klädd i philipmorris kläder upp till mig och frågade vilket märke jag rökte. Philipmorris vill tydligen uppmuntra sina kunder, och enligt slumpen så rökte jag just philip och fick som belöning ett nytt paket. Lite vrickat tyckte jag att det hela var.

Iaf, i colombia dansar man salsa och merengue och tjejerna var sugna på att dra till en salsaklubb, grym ide eftersom allt man hör är reggeton här. Vidrig musik som tyvärr börjar etsa sig fast i öronen, för de förnyar ju aldrig spellistorna. Som sagt, den första låt jag hörde i Argentina var ace of base the sign. Det bar av till San Telmo iaf till Cuba Mia. Vilken stämning! Det var som en ny värld som öppnade sig, som första gången jag gick in på depalma och alla var klädda i 50tals kläder med uppsatta hår, en helt ny värld. Grym stämning, salsamusik som är grym, (gillar det som fan och lyssnar sjukt mkt på buena vista social club just nu) dock fanns det ju ett problem. Svenskar och tyskar är snygga människor, men tyvärr stelopererade sen födseln.

Det var bara att haffa första bästa lärare för att få fart på stegen. Gick sådär, men det ska väl gå att lära sig såsmåningom nu när jag hänger med colombianerna. Hade riktigt jäkla kul alltså :), fick se något nytt. Vi bestämde oss även att vi ska på Juan Luis Guerra, merenguekungen, haha. Såg ju han i Sverige med Kristin förra året. :)

Ikväll var det tänkt halloween och utklädning. Jag skulle vara the thing från adams men det gick åt skogen, filten som skulle täcka mig var för liten så jag förkastar den iden. Trist, men wtf. Ska möta upp tjejerna om ett tag vid plaza serrano, de är utklädda inte jag, ååååååååååh. För trösta mig med några brahma som står här bredvid mig.

Dagens outfit:RSS 2.0