Början av en bra tid!

Åh, måste bara säga att den här resan är det bästa jag gjort. Så var det sagt, och det tar inte slut på ett bra tag, och sen har jag planer på att plugga i spanien, eller finland? Eller var som helst i världen egentligen dit jag känner för att åka. (Typ 100e gången jag säger det). Hade marknadsföringsprovet imorse, det gick hyfsat. Svarade på sju av nio frågor och fem var obligatoriska. COME ONNNNN!!! Vilket känns som jag klarar det. Har redan tagit ut vinsten i förskott så det finns inget annat öde.
Utan lärarens hjälp hade jag inte klarat det, vi har två lärare i marknadsföringen och hon som är typ aspirant tog sig tid och hjälpte mig några timmar i veckan. Så jävla schysst, förklarade alla begrepp jag hade nollkoll på.

Då var det ett prov mindre då, ett omprov kvar men det området kan jag nästan allt redan, och sen är det typ lov. Okej finalproven men det känns sjukt lättande, eftersom att dem får man göra tre gånger. Parcials får man missa en gång och sen är det kört.

Va ere för larv att jaga rökare och trycka ner dem och mobba dem, detta är en häxjakt som pågår över hela jordklotet, förutom här :). Här blir man accepterad i samhället, välkomnad in i hem och hus och får utöva sin mani i fred.

Jag älskar att bli sur på gatan på bilarna, spotta, svära och hutta med armar. Idag blev jag vansinnig, en taxifitta skulle köra över mig när jag hade grön gubbe, han tutade som en galning och kom i fullfart som tur var saktade han till slut in och mitt svar på det var : Flip the bird. (fingret). Har ingen respekt för dem längre, försöker de lura mig blir det fan bråk!

Kommentarer
Postat av: Maria

Hej! Svara gärna på mitt senaste inlägg, vilken varmdricka är bäst? (:http://gracefulmemory.blogg.se/2009/november/draft-nov-16-2009.html#comment

2009-11-16 @ 22:02:28
URL: http://gracefulmemory.blogg.se/
Postat av: matilda

hejsan, vad tycker du om chanels moderiktiga gitarr?

2009-11-16 @ 22:32:12
URL: http://dresslikeme.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0