Fredagkväll...

Regn hela dagen, så jävla tråkigt. Ostabilt som fan, men jag är ju tyvärr ingen vädergud. Har hittat ett grymt ställe att handla käk på, ett kycklingställe där de säljer fileer, milanesas och grymma hamburgare med grönsaker i. Är helt frälst och har ätit sådana burgare hela veckan. Får nämligen ett kilo för typ 30 spänn, vilket är sjukt billigt, och jag vill ju tro att det är nyttigt dessutom.

Tog ut hunden på en promenix igår åxå, stackars krake, som aldrig får lämna husets unkna inrökta cigarettdoft. Helt galen blev hon när jag kom med kopplet men mot all förmodan så uppförde hon sig exeplariskt, riktigt trevligt att gå ut med Anouk "Smelly dogg". Förutom det gjorde jag inte mycket igår, tog det mest lugnt och funderade över livets mening och blev lite förvånad när en polare från skolan, en schweizare frågade om jag ville resa med honom i Januari, Februari. Dagen innan frågade en fransyska mig samma sak. Fett kul :). De verkade ha funderat på ungefär samma som mig. Detta är Argentina-Sydamerika "the re-take" när jag tar igen det jag missade från förra resan och fördjupar mig. Stanna längre i Colombia, bo där hos några polare, samma sak i Chile. Lära känna länderna på riktigt, nu när jag kan språket och får en inblick i livet via folket där. Sen vill jag ju också se lite nya ställen, gärna Panama, Venezuela, Peru och ja Chile också.

Iallafll, mot kvällen blev jag bjuden på en fest men hade egentligen ingen att dra dit med, så jag passade på att bjuda med schweizaren Correntin. Visade sig då att han hade en fest i sitt hus så han bjöd dit mig först för att dricka lite. Fett kul, trodde kvällen så skulle suga pung och från ingenstans kom det där. Riktigt trevlig tillställning! Träffade förutom två riktigt trevliga svenska tjejer som också pluggar här, en italienska, en tysk och en argentino. Bra folk, hoppas de bjuder mig igen. =)

Iaf därifrån begav vi oss till sist runt tvåtiden mot festen jag blivit bjuden till. Efter en sjuk resa med kokshög taxichaffis, han var helt bisarr. Skrek könsord och saker man kunde göra med transvestiterna i el bosque de palermo, och körde som en jävla dåre. Vet inte hur snabbt, men det var fan otrevligt ett tag. Till slut kom vi fram välbehållna iaf, och festen var en bar i ett hus som några hade hyrt. Hur grymt som helst, bästa baren hittils. Så jävla skönt hus, med öppna ytor och terrasser en svinskön bar med billig grogg och kompetenta bartenders t o m, dessutom spelades det rock i högtalarna. Kunde inte bli bättre.
Avslutade lite senare på Roxxxxy, ännu ett grymt uteställe. Bra musik och folk. Kanuun

Nu blir det asado.

Kommentarer
Postat av: Sannah

va fan är de för fel på Costa Rica då?

om du ändå är i Panama kan du lika gärna ta bussen (ticabus.com) för 25 dollar! pst ticabus gör turer i hela centralamerika!

2009-11-08 @ 03:44:05
URL: http://giraffsannah.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0