Nöjd.

Den dagen som gett mig mest stress och gjort mig mest nöjd var idag. På morgonen hade jag ekonomitentan, och hade pluggat hela natten innan (inkl måndagen) för att klara skiten. Fick en åtta på första (av tio) och missade andra tentan vilket innebär omtenta. Missar man omtentan i sin tur får man börja om på nytt och läsa om ämnet, så det kändes ju piss.

På kvällen väntade Politisk Historia-tenta och ännu fler timmar av plugg. Det var säkert 400 sidor, allt från populismen och nacionalismen i sydamerika, 30tals ekonomikrisen, karibiens situation och diverse skitkrig. Har läst och läst och läst och läst, och det känns inte som att någonting fastnat, mer än ungefär "Den där Peron levde i Argentina". Så kändes det.

Morgonen, pissnervös, klädde upp mig i kostym, på med parfym och fräscha kalsonger framförallt. Kände att, ska jag misslyckas ska det fan göras med stil. Ungefär som i a Scent of a Woman, när Al Pacino ska ta livet av sig.
Gjorde klart provet, läraren satte sig på en gång för att gå igenom och det var bara att vänta, men det gick hem!
Fuck yeah, kammade hem ännu en åtta. Var så jävla glad, en sten som släppt från bröstet iaf, det var bara att fortsätta med Politiken. Som tur var hade jag Tamara där som pluggstöd (som också hade några omtentor framför sig) så vi stack till biblioteket efter en saftig bicmaclunch på donken.

Ännu mer nervös inför politiska historian, men det var skön stämningen i klassrummet. Läraren gillar mig också, av n ågon konstig anledning men det känns trevligt iallafall och det är en riktig skojare Oscar, advokaten som är våran lärare. Kunde inte tro att det var sant när jag fick provet, det var i princip bara ämnen jag hade läst om, inget om de jävla krigen och ekonomikrisen, vilket flyt! Så jag tror att det gick bra, eller det gick bra, skrev på alla frågor någonting så fan! En omtenta kvar, sen är det finaler och jag kanske kommer klara fyra ämnen till slut ändå! Fack yeah. Är så sjukt nöjd och stolt så att det är löjligt.

Avslutade kvällen med Asado på hemmaplan med Davide, Diego, Gaviote och Neuen och ett parti risk i två timmar nu innan det är sovdags. Det är fan ett underskattat spel, sjukt kul.

En bild på mig idag vid skolan.

Kommentarer
Postat av: Jessica

Du är så gullig med din lugg!!

2009-12-10 @ 00:19:20
URL: http://jerkono.blogs.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0