såås

Igår var det salsa för fulla muggar. Mötte upp colombianskorna Caro, Cindy och Paula och tysken Daniel på brujas, plaza serrano. Satte mig ner och rökte en cigarett i vanlig anda. Helt plötsligt kom en tjej klädd i philipmorris kläder upp till mig och frågade vilket märke jag rökte. Philipmorris vill tydligen uppmuntra sina kunder, och enligt slumpen så rökte jag just philip och fick som belöning ett nytt paket. Lite vrickat tyckte jag att det hela var.

Iaf, i colombia dansar man salsa och merengue och tjejerna var sugna på att dra till en salsaklubb, grym ide eftersom allt man hör är reggeton här. Vidrig musik som tyvärr börjar etsa sig fast i öronen, för de förnyar ju aldrig spellistorna. Som sagt, den första låt jag hörde i Argentina var ace of base the sign. Det bar av till San Telmo iaf till Cuba Mia. Vilken stämning! Det var som en ny värld som öppnade sig, som första gången jag gick in på depalma och alla var klädda i 50tals kläder med uppsatta hår, en helt ny värld. Grym stämning, salsamusik som är grym, (gillar det som fan och lyssnar sjukt mkt på buena vista social club just nu) dock fanns det ju ett problem. Svenskar och tyskar är snygga människor, men tyvärr stelopererade sen födseln.

Det var bara att haffa första bästa lärare för att få fart på stegen. Gick sådär, men det ska väl gå att lära sig såsmåningom nu när jag hänger med colombianerna. Hade riktigt jäkla kul alltså :), fick se något nytt. Vi bestämde oss även att vi ska på Juan Luis Guerra, merenguekungen, haha. Såg ju han i Sverige med Kristin förra året. :)

Ikväll var det tänkt halloween och utklädning. Jag skulle vara the thing från adams men det gick åt skogen, filten som skulle täcka mig var för liten så jag förkastar den iden. Trist, men wtf. Ska möta upp tjejerna om ett tag vid plaza serrano, de är utklädda inte jag, ååååååååååh. För trösta mig med några brahma som står här bredvid mig.

Dagens outfit:Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0