Soliga dagar...

Sommaren är här, äntligen. Underbart. Börjar varje morgon på terrassen. Har varit hårda pluggdagar nu, försöker komma ikapp i marknadsföringen och det går hyfsat. Baby steps åt gången så ska det nog bli bra tillslut.

Historialektion igår och det var riktigt intressant, ännu roligare när läraren gjorde narr av amerikanerna.
Efteråt hade jag och Mirko en date på tumanhand (italienaren jag bor med), vi bestämde oss för att röra oss utåt för att ta en drink el dyl, det kunde inte passa bättre med ett par margaritas från drinkglas. Så vi begav oss till en liten bar, tog några järn och snackade skit och avslutade kvällen med några fläskiga biffmackor. 20 spänn styck!! Fattar inte varför man drar till donken efter krogen när det där stället finns. Lo de charlies heter det, och har öppet dygnet runt, ett rätt stort grillhak i närheten där jag bor och det sitter alltid folk där. Man kan ju inte sluta undra, jobbar dessa människor, eller vad gör de i sina liv när de sitter här klockan halv tre en onsdag. Nattlivet här slutar aldrig att överraska mig, och staden är så stor att när man promenerar hittar man alltid nya vägar och kvarter att titta runt i.

Mycket bra dag igår i skolan, träffade sköna människor att snacka med utanför och kanske har hittat en reskamrat för sommaren! Hoppas det!

Märker nu att jag har ju fan ingenting att säga egentligen :). Sätter mig med böckerna istället.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0