To the racetrack!

Idag var en dag i marknadsföringenstecken. Men man kan ju inte plugga hela dagen, så när jag var klar bar det iväg mot the racetracks i palermo med mirko, den pastalagande italienaren. Vinkade ivrigt efter taxis i 20 minuter i Belgrano och de arslena vägrade stanna men tillslut så fick vi tag på en. Grym stämning iaf, fräscht ställe, galoppbanan här. Folk skrikande på läktaren som på film, med sina totar eller vad det nu heter (hjälp mig). Jo totar!

Ingen öl serverades, eftersom det räknas som sportevenemang. Tänk, Sverige är mer öppet med det än här. Man blir förvånad och irriterad. :) Drog och tittade på hästarna passera, fina krakar, hörde tanten bredvid säga något om tvåan och satsade en tia på denne. Gissa vem som vann? Hahahaha, tvåan såklart. Kammade hem 40 spänn iaf. Perfekt eftersom det var sushi på schemat efteråt.

Träffade en tjej från klassen på Itamae och beställde in 32 bitar och några japanska öl. Jag hade ju masterkortet med mig så jag tänkte att behöver inte ens kolla på priserna. Slutade ganska högt, ca 350 kronor för oss båda, men när jag väl ska betala så har kortet gått ut. FACK! Haha, så hon fick betala det mesta, knackigt trick. Typ George Costanza från seinfeld.

Sedan bar det iväg till en fest med italienaren mirko igen. Grym stämning och bra folk, de flesta från Spanien som jobbar på ambassaden här. Vilket liv :). De har praktikplatser på ambassaden och kammar hem en 1000 € i månaden och lever guld. Där ska jag fan också jobba en dag!

Nu iaf, sova och imorgon fotboll, plugg och grillfest.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0