Cykel i sol

Idag klockan 12 hade jag en Casting för Javier och Floras agentur. En tv-reklam för ett telefonföretag i Grekland. Skulle cykla runt lite och låtsas filma med en mobil, idag var faktiskt inte bara vanlig casting utan en callback och för det får man tydligen pengar! Helt galet, för att vara där i en timma, gav de mig 300 spänn. Nu återstår att se om de väljer mig till reklamen, det verkar lovande eftersom det är många roller i filmen.

I vilket fall som helst  lånade jag Maddies cykel och begav mig härifrån runt 11. 12 skulle jag vara framme så jag tänkte att jag hade god tid på mig. Cykeln var förbannat oskön och liten och stödet åkte typ in i hjulen nästan. Sen är det fan självmordsbenäget att bege sig ut på Avenida Corrientes på cykel, hehehee. Det var både spännande och farligt. Men nästan en timme senare, lite mer hittade jag stället. Kändes som jag trampade på i evigheter.

På vägen hem passerade jag kyrkogården Chacaritas (tror jag) som jag cyklade in på och knappt hittade ut, fortsatte sedan hemåt på den lilla cykeln och fick höra en och annan kommentar...=) Nu ska jag lägga mig en stund på terrassen och hoppas på att städerskan kommer. Ser ut som piss här, och nej, jag tänker inte göra ett skit eftersom ingen annan tänker det heller.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0