Rånet i Sverige - och en rolig iakttagelse

Vilka hjältar!? Det är ju fan coolt att utföra ett rån på det sättet alltså, helt briljant. Inga människor kom till skada, och pengarna stals inte heller från någon "privatperson". Är facinerad över hur väl planerat det var och hur lamslagna poliserna var, samt bytet, kan ha varit ca 100 miljoner kronor. Bisarrt! Om man ändå kunde göra något sådant, jag skulle nog fan göra det :). Som taget ur en film, det för direkt mina tankar till Heat med Pacino, Deniro och Val Kilmer.

Idag har jag själv legat lamslagen mest hela dagen och inte varit produktiv för fem öre, spenderade kvällen i lektionssalen och det var helt okej. Vi snackade derivator och jag tänkte, fan va lugnt det här kan ju jag redan, men vi gick några steg till än vad vi gjorde på gymnasiet så det blev svårt rätt snabbt. Kände mig lost ett tag, men som jag alltid brukade säga "Det är lätt" och mot slutet var jag med i matchen igen. Har träffat lite sköna snubbar på mattelektionen som man kanske kommer hänga med framöver.

En rolig iakttagelse från häromdan när jag åkte buss. En snubbe sprang ifatt bussen precis när chauffören stängt dörrarna och åkt iväg, men den hade stannat en bit bort pga rödljus. Snubben fick ändå inte komma in, vilket händer rätt ofta, är busschauffören grinig så vägrar han släppa in folk på andra ställen än hållplatserna vilket är rätt irriterande. Snubben som vill på bussen blir iallfall vansinnig och slår mot bussdörrarna och börjar sedan kuta vidare mot nästa hållplats två kvarter bort för han tror att han kan hinna före bussen och det gör han också. Bussen däremot ser att det är samma person och åker nöjt vidareutan att stanna. Vilken vendetta. De gör liksom som de vill, han bestämmer över sin buss. Samma när de prejar ut bilister till höger och vänster, då var det kul att sitta bredvid jannine såsom hon svor! Hahaa. Hon är ju världens snällaste bilförare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0