Fredagkväll...

Älskar att det här landet uppfann tiden och den tar aldrig slut här. Hann med att både gå på bio, typ dejt och sedan en klubb med tam, vero o lucas. Fantastiskt! Hade inte kunnat välja det ena före det andra. Såg Abrazos Rotos (på spanska) av Almodovar och den var grymmmm. Fan älskar gamle Almo, grymt skön filmskapare. Så det var trevligt som fan med en tjej från Colombia.

Sen bar det av till Lucas lägenhet för lite öl och skitsnack för att runt tretiden åka till Crobar. En enorm nattklubb med elektronisk musik, inte min cup of poodah men helt ok ändå i små mängder. Lucas kände en snubbe vid entren så vi kom in  lätt och smidigt, så jävla skönt det. Här är det alltid någon som känner vakten etc etc. Allt blir lite lättare då.

Speciellt igår när vi hamnade utanför klubben, i jakt på ett annat dansgolv och tillslut var omringade av män, endats män, och i tighta tröjor. Bögar! Det var en bögklubb, tror jag iaf, måste ha varit det. Det var bara korv så långt ögat kunde nå. Tyvärr var dörren stängd till den vanliga klubben, det var oneway only (precis som andra saker) det var som om de hade lurat in oss i en grotta med vilda djur som nu skulle få festa loss på oss. Men som tur var så släppte de in oss.

Vi hade kul igår. Riktigt skojj faktiskt. Lite för skojj, så klockan är tre nu när jag går upp. Det är SOL, så man måste ta vara på dagen.

Första bilden är med Schweizaren Correntin och andra är när jag stryker väggen påväg ut från bögklubben.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0