Ny era

Efter morgondagen börjar en ny era, proven slutar. Sköönt som fan, fast det ligger ändå lite arbeten och lurar i vassen. Tyvärr vet jag redan att marketingprovet imorgon kommer att sluta med omtenta. Så jävla mycket att läsa in och jag förstår halvbra. Men men.

Har haft en kanuunhelg som började i torsdags, och fortsatte fredagen med en fest hos fransosen Pierre. Drog vidare till en bar som var öppen så man var i princip ute på gatan och festade, rätt skönt ställe faktiskt. Hade riktigt kul. Nu börjar det bli såpass varmt så man kan vara ute utan problem. Yay!

Gårdagen, förutom att plugga hela dagen så runt elvatiden mötte jag upp Lucas utanför baren Koh Lanta (de som har vattenpipor, ett grymt skönt slapparställe!) för att sedan slå oss ner med fransyskorna ett tag och diskutera meningen med livet. Väl därifrån, när fransyskorna skulle hem och sova drog vi vidare till voodoo. Fick åka mc och agerade kartläsare (en usel sådan som lurade oss till helt fel ställe) men kul var det iaf! En moppe ska man ha här alltså, så jävla smidigt. Voodoo var iaf klockrent, förutom musiken som är åt elektroniskhållet men en riktigt skön bar/klubb som vi kommer dra fler gånger till. Kvällen slutade runt sjutiden på en takterrass i Palermo som nog var det sjukaste jag sett. Det var som ett hotell, en gräsmatta högst upp, storleken av två fotbollsplaner med träd och pooler. Samt en underbar utsikt över hela staden.

Har precis spenderat morgonen med Mirko och käkat empanadas och nu ska jag ner och sätta mig med marketingboken ett tag. Här lite bilder från veckan, piss att jag glömde kameran tor-fre-lör, så det tar nog ett tag att samla ihop allt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0