Tiden går så jävla fort

Fan det har redan gått tre månader. Det är sjukt. :). Jag längtar inte hem än, inte alls. Snarare vill jag att mina polare ska komma hit och hälsa på för det vore det grymmaste som skulle kunda hända.
Mina polare här änsålänge är grymma. Tvillingarna Tesone och Jannu såklart och min socio Lucas som jag kommit nära nu. Nu har jag även lärt känna ett helt drös nytt folk från alla världens länder. Tyskar, spanjorer, fransoser, schweizare och finnar, de flesta rätt ytligt via utbytesgruppen men de går ändå att snacka med utanför skolan när man har paus och på fester. Det märks att de flesta har hittat sina grupper nu, och iprincip splittrats helt och hållet från att i början hängt tillsammans som någon slags säkerhet. Dock är de flesta uppdelade efter sina nationaliteter, fransoserna hänger med varandra och snackar franska, schweizarna med också och spanjorerna också. Det märks att fransoserna inte utvecklat sitt språk lika mycket. Folket från mina klasser då, hmm. De på morgonen snackar jag som mest med under lektionen, de är ca 5-6 år yngre än mig och vi har inte direkt mycket gemensamt, däremot kvällslektionerna är klockrena och det är mer på samma nivå.

Men jag är riktigt glad att jag nyligen lärt känna tre riktigt sköna tjejer från Spanien, som har blivit riktiga polare som jag har kommit nära. Svinkul, vi har samma humor, vi förstår varann helt utan problem och på sistone har vi hängt riktigt mycket sen två månader tillbaka. Brukar dra ut torsdagar och på helgerna och nu har vi bokat en resa tillsammans till på söndag, till Colonia, Uruguay vilket kan bli fett. Kan man kryssa för ännu ett land på listan där man varit. Så det är mest dem jag spenderar mina dagar med, idag drog vi och käkade på el Cuartito ett pizzahak nära skolan som är känt för sina feta pizzor. Grymma må jag säga, så jääävla gott. Lucas hakade även på lunchen, sen efteråt drog vi och köpte biljetter mot Uruguay.

Spenderade resten av kvällen hos Vera, Tam och Deb och Tamara och jag kollade på Californication på spanska. Haha, grymt kul på spanska, det låter så jäkla skumt. I spanien gillar de tydligen mer att kolla på dubbat, fattar inte det men ok! :)

Justdet morgonen spenderade jag i bibblan medan jag väntade på tjejerna och lucas, och pluggade lite Marketing. Fan biblioteket är ju ett grymt ställe märkte jag, perfekt för att kunna fokusera, något jag har sjuka problem med hemma. Dessutom är det ju världens bästa raggställe i jakten på min fru. Bara för att man inte får snacka där, blir man sjukt rolig och avslappnad, skumt det där.

Får se om det blir utgång ikväll, en finska som jag träffade i Barca tre år sedan är här och snackar om att dra ut. Jag sov fyra timmar inatt och ahr varit aktiv hela dagen så det känns lite segt, men vafan. Det blir kul, har sovmorgon till sju imorrn!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0