Utgång och Historiaprov

Jag hade ju totalt missuppfattat frågorna och trodde att det räckte med två frågor som jag skrev ca en sida vardera på. Tyvärr var det obligatoriskt att svara på tre! Så jävla klantigt, men jag trodde ju att jag förstått frågorna så vad kunde jag göra. Ivilket fall som helst fick vi resultaten igår. Jag kammade hem ännu en fyra. Hahaha, det är ett G iallafall. Ändå är jag inte nöjd, jag vill ha bättre. Jag hade ju pluggat, och förstått uppgifterna jag gjorde. Jag hade kunnat kamma hem en sexa iallafall. Men nu ska jag väl mest vara nöjd över att läraren hade förståelse och gav mig ett G! Sån här flyt har man bara en gång.
Då kan jag summera den här perioden med tre godkända av fem. Jag känner mig lugn iallafall över framtiden.

Under lektionen diskuterade vi efterkrigstiden i Sydamerika, det som lagt grunden för dagens länder. Jäkligt intressant, att i ett krig mellan Paraguay och Brasilien, Argentina och Uruguay rensades majoriteten av Paraguays manliga befolkning ut. Följden av detta blev en lag som tillät polygami för att få fart på populationen. Lite sjukt ?

Blev ingen after office tyvärr :(. Men jag mötte upp Jannu och Guido på kohlanta och tog några öl vilket var riktigt trevligt :). Började snacka lite smått om vad vi ska göra på sommarlovet, det två och en halv månader långa. Det finns så många valmöjligheter. Karibien och segla? Norra Argentina med jannu och hennes polare? Brasilien med Guido?
Efter det snackade jag lite med Tamara och mötte upp henne på en Mexikansk sylta där det serverades Margaritas med hennes två polare Carro(en snubbe) och José. Blev så jävla glad när de sa att "Tu hablas de puta madre el español tío, de puuuta madre". Språket känns riktigt flytande nu, klart det fattas mycket men jag tror jag pratar bättre än finska nu t o m. Känner inga problem när jag ska förklara saker, och hänga med i konversationer mellan andra personer flyter på. De tyckte även det var skiitskumt att träffa en Svensk som snackar spanska som en argentinare, vilket förmodligen är rätt underligt.

Vi drog vidare till nån jävla stekklubb med elektronisk musik, där det blev några järn till och dans till typ fyra-femtiden. Nu har jag gått upp och det är dags att dra på lektion igen, matte som serveras och integraler tror jag. Kvällen kommer bli lugn som fan, och imorgon ska jag bege mig till inre Argentina, Cordoba där de kör en latinoversion av Oktoberfest.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0