Asado och Chorros =/

Spenderade förmiddagen på terassen i solen och Mirko var påväg till en asado hos några vänner så han frågade om jag ville haka på. Asadon var grymt fin i en riktigt nice lägenhet i Palermo med takterass som vi spenderade eftermiddagen på, snackade skit och drack fernet. Grymt väder idag, om än lite kallt (15grader) så i solen hur skönt som helst. Ser ut som en tomat nu typ.

Påvägen hem när jag väntade på bussen, snackade jag en stund med Lucas i telefon på engelska när två typer kommer fram. En frågar mig om mynt och ger sig inte hur många gånger jag än säger nej. När jag lägger ner telefonen säger den andra som kommer bakifrån "Ge mig din telefon" varpå jag säger nej och går därifrån lugnt och sansat. Hela situationen var jäkligt lugn men ändå lite hotfull, antar att de var beredda på att jag bara skulle ge dem skiten. Ett wakeup call eftersom jag ignorerat totalt situationen att man skulle kunna bli rånad. Det är ju farligare att bli mosad när man går över gatan eller av bussjävlarna.

Missade bussen också, men det kom en till precis efter som jag var tvungen att kasta mig upp i eftersom att skitstöveln knappt stannade. Irriterande som fan. Småläskigt ibland när de åker utan att kolla att alla är uppe. Det lackar man fan ur på. Röt ju till en för en vecka sen åt en busschaufför som höll på att rulla över mina fötter.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0