Lat...

Fan det gjorde inte gott att sova fyra timmar innan lektionen. Somnade fyra-fem gånger skrivandes, nickade till mitt i klassrummet, måste sett kul ut. Försov mig även lite och kutade desperat till bussen, var framme runt halv nio, en halv timme sen men ändå i tid.

Härnäst väntar de första tentorna, man smäller av fem på en gång så det kommer inte bli trevligt. Är nervös, rädd men på något konstigt sätt ser jag även framemot det. Som ett test, något att jobba för.
Tänkte idag att det var dags att köpa marketing boken, som jag letat efter på engelska men inte hittat så det är lika bra att köpa skiten på spanska. Billigare, sparar ett par kroner och jag förstår faktiskt litteraturen rätt så bra numera. Det går rätt fort när man läser dagligen kurslitteratur och dagstidningen.

Men ingen jävla bokaffär visade sig ha den, jag tror jag gick nästan en mil idag. I tre timmar letade jag runt i hela staden tills jag gav upp och började röra mig hemåt. På vägen hem går jag förbi en sista affär där de har den. Lite glad jag blev, fan hade inte pallat beställa från nätet med allt strul och fått vänta veckor och månader.

Sen var det bara ner i sängen och dö i nån timme. Fan har varit så jäkla trött idag, och grinig för det. Som vanligt astjurig efter siestan och då passar Sara på att ringa med skype, men det var riktigt trevligt att prata med henne och Ellen och Johan tillslöt sig även om han mest agerade tyst vittne.

Skolkade idag igen, känner mig som en riktig buse. Det var den argentinska ekonomin som blev utan mig och det känns sådär att missa lektioner. Jag tycker det är kul att vara i skolan och man lär sig om inte av ämnet även språket men jag pallade verkligen inte.

Nu sitter jag och förkovrar mig i svenska tvprogram med svt och tv4-play. Så att jag ska vara lite insatt om vad som händer där hemma och kunna kommentera det så jag inte bara sitter här och häver ur mig klyschor om hur bra det är här och hur mycket jag älskar Buenos Aires.

Mycket skit som vanligt i svensk tv. Idol, Djungelkändisarna eller vafan det heter (seriöst, vad är det för skit även om deltagarna är rätt kul) och nu här är ditt liv med Persbrandt. Han känns verkligen svensk, rakt igenom 100%. Varken på ett bra eller dåligt sätt, men han känns verkligen som en person man kan beskriva som "han är svensk". Hörs imorgon! Ska träffa Jannine då.
God Natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0