Mest produktiva dagen hittils...

Fan är uppe min mest jobbiga period någonsin alltså, ångesten är lika påtaglig som busken på ett av olles ragg. Som en tsunamivåg av studier, allting började lugnt, det var frid och fröjd och vattnet var grunt och jag kunde lugnt och säkert gå ut hur mycket jag vill, tills för en vecka sedan då vågen uppenbarar sig. Den är enorm och det känns som jag inte kan komma undan. Ungefär så har det känts, men har äntligen kommit till insikt. Har desperat letat pluggpartners och idag lyckades jag övertala fransyskan Clemence att studera tillsammans. (Älskar namnet btw).

Det började sisådär, visste inte riktigt hur vi skulle börja, men så småningom kom vi igång och det gick det verkligen framåt. Har i princip lärt mig allt som sydamerikas politiska historia idag och det känns riktigt bra inför provet. Jag köpte en jättekarta som jag har satt upp på väggen och börjat skriva viktiga datum på. Nu fattas bara att börja gräva i ekonomiboken. Har kommit till insikt att nu är det enda som gäller att sitta inne på rummet och plugga och det blir inte utgång förrän möjligtvis nästa torsdag och sen närmar sig Oktoberfest i Cordoba dessutom.

Äntligen känner jag mig nöjd igen i tillvaron, förutom bilarna som man alltid blir vansinnig på. Kollar alltid åt fel håll när jag går över gatan, eftersom samtliga vägar är enkelriktade här.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hyvä Daniel, ja ole varovainen liikenteessä. Kiva lukee sun kirjoituksia. Maaritkin lukee kaiken.

Moi, moi ja halit!!!Äiti

2009-09-29 @ 21:49:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0