Midvinter...

nattens köld är hård. Endast tomten är vaken. Och jag är tomten.

Har gått som en idiot idag, i natten, i denna kukstora stad. Var faktiskt rädd några gånger, när man korsar torgen och går förbi skumma gäng. Men det var lugnt förstås. Har blivit lite mer försiktig sen sist, förut brydde jag mig inte ett piss.
Stod och väntade på bussen i två timmar nyss nästan, och det var ett par streetbums som frågade mig om mynt. Buggeroff willya!? Det är fan inte nice, creepy som fan. Eh.

Tillslut tog jag mitt förnuft till fånga och fulländade dagens 200bagis på en taxi. F r o m nu, ska jag ta det lugnt med pengarna. Har varit en hektisk vecka med strul gällande allt, och ångest och piss framochtillbaka så jag har mest ätit takeout och åkt taxi för att försöka hålla mig lugn.

Idag träffade Charlotte, en glad fransyska som jag försökte plugga lite med. Vi har snackat om det länge för att man aldrig gör något vettigt när man är själv. Det gick sådär. Snackade mest skit faktiskt, det är rätt kul, vi snackar spanska med varann, helt utan problem och kan snacka om vad som helst även om hon snackar perfekt engelska vilket är sjukt förvånande för att vara från Frankrike. Så ibland när vi är riktigt lata blir det 100% engelska.

Jag satte tänderna i Kotletten (Kotlers marketing bok) idag och den var fan riktigt intressant och lättläst, kändes som den klassiska tidningen åtta sidor för dyslektiker. Kanske inte riktigt, men beskrivande och okomplicerad. Skönt som fan, riktig njutning att läsa t o m. Kanske har hittat rätt? Marketing är ju kul.

Ser att sthlm har 10 grader åtta på morgonen och vi 10 grader tre på kvällen, häftigt!

Kommentarer
Postat av: Thea

Det verkar farligt där borta...

2009-09-24 @ 08:33:22
URL: http://bringyourowndiamonds.blogspot.com
Postat av: Thea

Btw MER BILDER!

2009-09-24 @ 08:34:02
URL: http://bringyourowndiamonds.blogspot.com
Postat av: Olle

Jag paborjade en kurs pa Goteborgs Handelshogskola dar de anvande Kotler. Om man googlar pa typ "Kotler Sammanfattning" finns det en 50 sidors sammanfattning istallet for 1000 sidor.. Den korde alla pa i den kursen. Du kan ju kolla upp den eller kanske finns motsvarande pa spanska..

2009-09-25 @ 15:17:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0