On top of the world.

Har regnat här i fem dagar eller något, vet inte riktigt eftersom jag har dålig koll på dagarna. Skolarbeten har lagts på hög och utöver det allmän ångest har infunnit sig återkommande denna vecka. Dessa dagar har jag ingen lust att skriva här när saker känns piss utan bara ta till flaskan. Men helt plötsligt fylldes jag med insikt, solen började skina och spanjorskorna frågade om jag ville hänga på till plaza serrano för att kolla in stånden med kläder. (som jag förövrigt tipsade om). Äntligen skulle jag få visa någon en del av staden, hoho.

Spenderade morgonen i sängen dock, halvrisig från igår. Började med hemmagjort sushi hos Benet(Hueso) och sedan poker där jag förlorade allt. Drog på en lam jävla klubb/bar som heter shamrock i irländks anda med en norsk spanjor och en spagge från mexico. Spaggen trodde jag var råbög tydligen, jävla mås, hade skrivit till honom på msn med rosa text och sagt "hola pichon" (som guido o alla säger till varandra, och betyder hej lilla fågel) Hahaha. Han var helt eld och lågor över detta och hade tagit bort mig och nästa eldat upp datorn. Undrar vem som är bög!? (Not that there is anything wrong with it; SEINFELD).

Beställde empanadas från sängen, kollade på två episoder av Californication som jag hittade av en slump på PB. FETT SOM FAN. Så jävla bra alltså. Sen bar det iväg till Serrano, där jag köpte några skärp och en tisha för 120 spänn totalt typ. Käkade en pizza enligt svensk tidsplan runt fem-sex (de förstår inte hur jag kan äta den tiden, jag fortsätter hålla fanan högt med mina mattider även om jag gillar att käka på natten också). Typ; -Men hur fan gör man i sverige mellan sex och elva för att orka? Vetefan? Hur gör vi? Käkar fil typ.

Nu väntar en privatfest i Olivos (barrio norte) med Guido som just nu firar det judiska nyåret. Gott nytt år alla mina judiska läsare!

Måste dela med mig av ett judeskämt bara för det: "Vad händer om en jude med stånd går in i en vägg?
- Han får ont i näsan!" . Jag dog faktiskt av garv när jag läste det där, förlåt.

Imorgon blir det plugg hela dan, får se hur det går jag ska tydligen svara på dessa frågor:

7)mencione la postura Monetarista  - Har en idé att det kan ha att göra med kvinnliga menstruationen?

8) en su opinion, la politica economica seguida por nuestro pais por el actual gobierno, ¿dentro de que escuela o lineamientos la ubicaria? justifique su respuesta

Spännande. Här lite bilder från idag.

Nu är klockan kvart i elva, ska hoppa in i duschen. Sprang precis till kiosken och köpte några frusna Quilmes att borsta i mig innan jag drar vidare. Själv, helt ensam här i pojkrummet.


Kommentarer
Postat av: ems

Hahaha dog av garv av två saker. Han som trodde du var bög och judeskämtet :D:D Haha !

2009-09-20 @ 11:42:51
URL: http://quistiz.blogg.se/
Postat av: danne

hahahaa

2009-09-20 @ 21:55:25
URL: http://cityofba.blogg.se/
Postat av: Olle

Haha! "Hej lilla fagel". Jag hade velat se nar kan konfronterade dig!

2009-09-21 @ 14:42:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0