Plåtar...

Har tjackat plåtar till ACDC och det bär av med spanjorerna och norskspanjoren. (Han som är norsk till nationaliteten men alltid har bott i spanien). Kommer bli så jävla fett. 200 kr gick det på. Inte så farligt va :). Tyvärr fanns det inte ståplatser kvar, men men. Nästa inköp blir Skidrow och The Killers. Tror att skidrow går på 80 spänn eller något.
Igår plugg för fulla muggar igen, kände mig riktigt motiverad. Mötte upp Clemence och pluggade i några timmar på skolan. Gick sådär igår, det gick för bra i måndags så förväntningarna var skyhöga igår haha. Men lite framåt kom vi väl iallafall, det känns bra nu inför tentan ikväll. Avslutade kvällen/natten med sushi, grymt fint.

Hade min andra tenta imorse, ekonomi 1. Det gick bra tror jag! En sten har lossnat från bröstet och livet börjar kännas grymt bra igen. Så jäääääääääävla nice! Det är inte över än men det känns lugnt iaf. Fan festerna börjar stocka upp sig mot helgen så jag får nog se över det där jag sa om att stanna hemma hela veckan. En fransos fyller år och en scheizare ska ha hemma fest.

Nu ska jag göra slut på sista krafterna innan tentan, börja med att plugga lite här hemma och ta det lugnt och beger mig sen mot skolan. Fick en bok hitskickad av mamma också, tack som fan! Tror att den kan vara perfekt, grädden på moset för provet idag, för att sätta de sista detaljerna på plats. Boken kostade 50 riksdaler, men leveransen uppmot 80 eller något sånt. Lite dyrt kanske men värt det. Fan har lagt ut tusentals kronor på litteratur, trodde jag skulle klara mig undan billigt. Även om böckerna är billiga så köper man gärna allt som de rekommenderar, även om det inte behövs.

Vädret just nu, 12 grader och sol. Kyligt men fint, bättre det iaf. Men våren ska fan komma hit snart...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0