rökningens förlovade land

Häör röker fan alla, och överallt. Det är en självklarhet att få röka inne hos kompisar, även hos ickerökare. Det är accepterat här och folk stör sig inte på det.  (I allmänhet). Man får röka på de stora shoppingcentrena medan man sätter i sig en donkenburgare och krogarna är rökfyllda så att man kommer ut 10 år äldre än när man gick in.

Det gäller även de olagliga substanserna, eller ska vi säga lagliga eftersom argentina förra veckan legaliserade marijuana för privatbruk. Sju av tio argentinare jublade förstås, och jag blir inte förvånad längre när folk på rasten enbart snackar marijuanatrippar. Busschaffisen tänder ibland en cigg under färden, helt okej va, och i samtliga statliga instanser röks det vid skrivborden. Bra eller anus?

Jag orkar inte hata mig längre för att jag inte stod emot frestelsen och blev storrökare igen. Men jag ska fan sluta inom kort. Lätt att jag ska. Har lyckats hålla mig borta från spel och dobbel iallafall och det känns ju bra. Visst spelar vi poker med polarna men det är på skojj med småpengar och jag har inte begett mig till casinot som förra året för att förvandla mina besparingar till rikedomar. Det är fan bra att det inte finns blackjack på krogen här, för hur patetiskt det än är att stå där och försöka vinna till sig en utekväll så gör jag det. Det är fan patetiskt. Och när jag och Magnus med telepati bestämmer oss samtidigt för att mötas vid spelbordet går det till absurdum.

Kommentarer
Postat av: Cornelia

haha det låter både jobbigt och soft på samma gång typ :P

2009-09-18 @ 15:40:28
URL: http://imalderbeach.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0