Skön vårdag!

Våren är här. Försmak igår och ännu bättre idag. Vaknade upp relativt sent, runt tre, fort upp med persiennerna för att se hur vädret är. Termometern skriker ut 20 grader och det är sol och blå himmel, yes! Blev medbjuden på ett dagshäng i SanTelmo med några spanjacker för att strosa runt i de turistiga kvarteren med marknader och dylikt. Efter några timmars extra dragande i sängen kände jag att jag var tvungen att slå slag i saken. Först kände jag lite olust, ifall det skulle bli stelt och för att det är långt jävla bort. Eastside när jag bor på plain west side.

Istället för att orka ta en buss i två timmar satte jag mig i första bästa taxi: Mot Santelmo! 35 pesos senare (70 spänn, dyrt!) var jag framme, ca två timmar sen men vad gör det? Smockfullt med folk och bra stämning och väder med humöret på topp.
Promenixade runt och snackade skit med spanjorerna, kollade runt i diverse erektioner (stånd) satte oss ner på gräset (cesped, mitt nyaste ord) och drack några öl innan det började bli kyligt och hemgång. Skitskönt att hänga med lite spanjorer för engångsskull, älskar deras dialekt och de har helt andra uttyck och skämt än argentinarna. Lärde mig mycket idag. Spansksurret gick riktigt bra och hade skittrevligt. Lyckad söndag må jag säga!

Kom hem precis i tid till middagen som mästerkocken mr italiano Mirco började förbereda. Pasta såklart och lax.
Lite bildspex och öl i gräset.

Avslutade kvällen med ett parti TEG, alltså risk, som alltid blir lika utflippat varje gång. Jag kom tvåa, från slutet. Gick åt helvete, men jag körde mer på känsla och raseriutbrott efter att mitt obektiv gått åt helvete.
Nu bara att lägga sig och sova fyra timmar innan skolan imorrn.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0