Tron

Idag fick jag äran att hjälpa Jannine och hennes fem tjejpolare (vem fan säger nej till det)med ett arbete för skolan. De skulle organisera en plåtning med allt vad det innebär. Det skulle tas lite bilder i SanTelmo i en traditionsenlig bar och jag och hennes kollega fick agera modeller. Hade riktigt kul med dem måste jag säga, och de bjöd på käk och dryck.

Fick även visa huset jag bor i för Jannu när hon i morse kom och hämtade upp mig. Ofräscht som fan eftersom alla vet att den stackars städerskan kommer tisdagar. Lider med henne alltså, när man ser det berget med disk. Och hundskithögen utanför.

Runt femtiden skulle Jannu dra och jobba så jag passade på att strosa runt i Palermo för att hitta den förbannade stolen någon gång. Det gick toppen faktiskt, hittade en tron i svart (låtsasläder tror jag) precis som jag var ute efter!!! Tömde penningpungen på 732 dinarer vilket motsvarar 300 pesos alltså 545 kronor  inkl frakt och jag fick även åka med lastbilen. Hur nöjd som helst, äntligen kan jag börja plugga! Hahahaha.

Fanns dock sjukt mkt coola prylar på den marknaden, sånna gammaldags kylar från 50talet så jävla feta.

Jag trivs verkligen i huset nu, vi är så många här så man är aldrig ensam. Och så fort någon lagar mat så lagar man till alla i princip, vilket är nice. Skulle inte vilja bo ensam här faktiskt. Som George i Seinfeld när han drar till Jerry och frågar om han kan ta en tupplur där, bara för att det känns som han gör något vettigt istället för att bara vara hemma själv.

Parcial exams 21 days and countingKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0