helvetesveckan

tre finaltentor har jag haft. tror att jag klarade samtliga. fick en nia i portugisiska och atta i makroekonomi. sa jag ar sjukt nojd for tillfallet. sa kvallen till ara ska nicole fran colombia laga mat at oss :). sen ar det bara att satta tanderna i bockerna igen tyvarr. har tva tentor kvar som jag maste klara. iaf en av dem for csn. Men det gar bra nu sa.

idag har varit en produktiv dag. jag och coren drog till agustinas mottagning och hon lagade tanderna at oss GRATIS. lite sjukt att kanan en tandlakare i varan alder :). lagade ett hal och annars sag det bra ut! da sparade jag val en tusing svenska riksdaler :). sen darifran var jag tvungen att aka hem, hade glomt mitt block med alla anteckningar till ekonomitentan idag. satte mig i en taxi, ungefar fyra kvarter darifran fick jag an en gang uppleva argentinskt roadrage. en ambulansforare och valfri hoppade ut ur bilarna for att mata krafterna, satt med kameran sa sjalvklart filmade jag det. kunde bara sitta och garva at idioterna.

sen hem, sjukt nervos infor tentan. kunde knappt plugga eftersom jag var sa javla nervos. sprang mest runt i lagenheten otalig. lyckades komma ivag lite tidigare for att mota upp folk i klassrummet for att fa lite hjalp med de sista svarigheterna. efterat stod jag och skakade i typ tio minuter i vantan pa betyget men det gick fett bra! en atta av tio. ar sa javla nojd, det ar den kurs jag lart mig mest pa har ansalange! Nu har jag statsvetenskapen kvar och skrivtekniken.

har aven haft en vecka full av skona fester. och i helgen drog jag till tandil for att traffa flory och hennes familj en sista gang. det skonaste ar att familjen har ett bussbolag sa bussen stannade tva kvarter fran dar jag bor och hamtade upp mig som en kung.

gjorde aven fotojobbet at luckystrike i veckan och det gick battre an vantat, var ju sjukt nervos forstas men det slappte efter ett tag. det var i en musikstudio och vi var ett band och jag sangaren. hoppas som fan att den kommer ut i nagon tidning har eller pa hemsidan.

det gar bra nuuuu


6 av 6 Finaltentor!

Är nöjd som fan just nu med skolan, lyckades klara de sex deltentorna och har nu sex finaltentor att se framemot! YESSSS. Trodde inte det skulle vara möjligt, kändes som jag var tvungen att klara det för att bevisa något för mig själv. Dock är jag en klantig jävel och tappade ju mitt visum under resan i Ecuador, jag behöver visat när jag lämnar landet eftersom jag kommer ha en och en hal månad i overstay. Detta bekymrar mig lite, då jag inte kan få en tid hos migrationsverket förrän 23e dagen efter jag åker hem. Hoppas att detta går att lösa, om inte med lite extra fickpengar till handläggaren.

Dessutom har jag planerat finalerna dåligt, eftersom jag redan visste att jag skulle åka den 22 så kunde jag ha bokat om datumen på tentorna för att de skulle passa in bättre i schemat, men nu måste jag göra dem sex dagar i streck typ.

Det tredje problemet är att jag förmodligen inte får ta med mig mer än 22 kg hem, så jag måste lämna kvar grejer hos någon polare.
KUK!

För att skriva något kul som hänt kan jag nämna att jag gör en fotoreklam åt Lucky Strike som de ska ha på sin hemsida (vet inte om det är hemsidan i argentina eller oficiella) men det är fett kul iaf, grym avslutning på resan! Så jävla ironiskt dessutom eftersom cigaretter är mitt livselixir tillsammans med fernet här. Kan vara en kul avslutning på rökeran dessutom, känns som det är dags att sluta när jag kommer hem.

Nu ska jag sätta mig ner och plugga marknadsföring och imorgon är det avskedsfest på skolan med after office och asia de cuba. Har ingen lust att träffa det folket, har lärt mig hur administrationen funkar här i Argentina och blivit rätt less på det. Folk säger en sak men det händer fan aldrig någonting, och det gäller fan i allmänhet. Så allt har man egentligen fått lista ut själv, nu först känns det som jag vet tillräckligt mycket för att kunna skriva in mig på skolan för att läsa de kurserna som jag vill och för att ha ordning på pluggandet...

RSS 2.0