6 av 6 Finaltentor!

Är nöjd som fan just nu med skolan, lyckades klara de sex deltentorna och har nu sex finaltentor att se framemot! YESSSS. Trodde inte det skulle vara möjligt, kändes som jag var tvungen att klara det för att bevisa något för mig själv. Dock är jag en klantig jävel och tappade ju mitt visum under resan i Ecuador, jag behöver visat när jag lämnar landet eftersom jag kommer ha en och en hal månad i overstay. Detta bekymrar mig lite, då jag inte kan få en tid hos migrationsverket förrän 23e dagen efter jag åker hem. Hoppas att detta går att lösa, om inte med lite extra fickpengar till handläggaren.

Dessutom har jag planerat finalerna dåligt, eftersom jag redan visste att jag skulle åka den 22 så kunde jag ha bokat om datumen på tentorna för att de skulle passa in bättre i schemat, men nu måste jag göra dem sex dagar i streck typ.

Det tredje problemet är att jag förmodligen inte får ta med mig mer än 22 kg hem, så jag måste lämna kvar grejer hos någon polare.
KUK!

För att skriva något kul som hänt kan jag nämna att jag gör en fotoreklam åt Lucky Strike som de ska ha på sin hemsida (vet inte om det är hemsidan i argentina eller oficiella) men det är fett kul iaf, grym avslutning på resan! Så jävla ironiskt dessutom eftersom cigaretter är mitt livselixir tillsammans med fernet här. Kan vara en kul avslutning på rökeran dessutom, känns som det är dags att sluta när jag kommer hem.

Nu ska jag sätta mig ner och plugga marknadsföring och imorgon är det avskedsfest på skolan med after office och asia de cuba. Har ingen lust att träffa det folket, har lärt mig hur administrationen funkar här i Argentina och blivit rätt less på det. Folk säger en sak men det händer fan aldrig någonting, och det gäller fan i allmänhet. Så allt har man egentligen fått lista ut själv, nu först känns det som jag vet tillräckligt mycket för att kunna skriva in mig på skolan för att läsa de kurserna som jag vill och för att ha ordning på pluggandet...

Kommentarer
Postat av: Jessica

Hahaha, fan vad coolt med Lucky Strike-grejen.

2010-07-17 @ 16:13:13
URL: http://jerkono.blogs.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0