After Office!

Först måste jag bara uttrycka min ängslighet över kulturkrocken att återvända till Sverige. Kommer bli svårt att uppnå den livsstilen som jag har här i Buenos Aires. Flådiga middagar ute, drinkar, taxis ... Kommer att behöva terapi.

Det var längesedan vi var på after office, har inte träffat Lucas så mkt på sistone. Han är en bra polare, en av mina bästa, men det är mycket att ta in. Han är ju mr chamuyo. Alltså den snubben kan snacka till sig allt och så mycket han har hjälpt mig med! Han har verkligen snackets gåva, men ibland blir det för mycket. Chamuyar är ju egentligen småljuga, salta sanningen och smöra för att få sin vilja igenom. Han är en grym säljare, sjukt översocial och det är ju därför han känner folk i flertalet av uteställena i Baires. Eller som när han fixxxade in mig på Bocamatchen, han gav sig liksom inte, han sprang runt och snackade med alla i tio minuter tills vi kom in. Han e skön, mr hitch. Han hävdar ju att han är Mr Womanizer, det behöver vi ju inte gå in på, men han kan snacka sig fram iaf.

Det bar av till Opera Town och den gamla kyrkan som är en nattklubb. Svidade på kostymen kvällen till ära och drog iväg med Corentin. Trots mina löften om vackra, billiga kvinnor ville inte resten av rumspolarna haka på. Buuuu. Där missade de ju något. Vi hamnade till slut på Asia de Cuba, grymt skön klubb bara några kvarter från lägenheten i San Telmo och kom väl hem runt femtiden för att trycka i oss några sista burgare på 24/7 haket ett kvarter bort. Det är typ hamburgare i en sås av majonäs, man skulle aldrig äta dem i sina sinnes fulla bruk.

Grymt lyckad kväll iaf, hade sjukt kul, det som var mindre kul var morgonen och portugiskalektionen. Vaknade åtta (börjar då) med ett ryck. Alla hade missat sina alarm, så det blev taxi fort som fan för att inte komma sent än en gång.

Lite bisarr taxiupplevelse det blev. Morgontrafiken äår inte att leka med och alla ska prejas och göra allt för att komma fram lite fortare, en pickup prejade ut oss så taxin fick väja och vänta och han blev vansinnig. Han hettade upp sig ordentligt för att 20 m senare svänga in i pickupen. JAG SVÄR! Jag och Coren hade aldrig sett något liknande, ändå blir det inte mer än att man knappt höjer på ögonbrynen. Det var helt sjukt, han stannde sen och gick ut för att snacka med den andra, trodde de skulle börja slåss men det gick lugnt till. Sen fick jag höra hora, din mammas fitta hela resan fram till skolan. Vafan, sluta vara så jävla bittra. Det är morgontrafiken , den är alltid så för helvete. Sluta klaga på alla andra jävla marodörer. Blir vansinnig på det.

Älskar mina portugisiskalektioner, lär mig mycket och läraren är en fett skön typ som dock alltid kommer för sent. Som idag, typ tjugo i nio damp han in. Vi satt där som fromma lamm nöjda att vi kommit i tid när han slänger ur sig, jaa Daniel och Corentin, jag såg er nyss så ni behöver inte låtsas att ni väntat länge . Hahaha.
Blev en lugn lektion iaf, vi snackade om det vi var osäkra om inför tentan om två veckor. Portugisiska är så fett, måste verkligen hitta en brasiliansk lärare som vill lära mig hemma i sverige. Portugisiska från Portugal och Brasilien är som två språk nästan. Svenska och norska skulle man kunna säga för att ha en jämförelse.

Nu har jag precis kommit hem från min lektion i Economia Politica och vi ska skriva arbete istället för tenta, är sjukt nöjd över det. Ska skriva om spritmonopolet i sverige tror jag ur en liberal synvinkel. De håller ju på att konvertera mig till liberal extremist på den här skolan :D.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0