Lite bilder

Ett litet hopplock av bilder från mars till juli (juni var det visst) :). Var ju och spelade lite golf med jannu och eduardo. Blev uppskriven på en turnering och hade inte rört en golfklubba på tioår. Bakis som ett ägg kom jag fram runt 10 minuter innan, fick slå iväg några bollar innan det var dags att gå ut. Första slaget... En kanonboll som jag nog aldrig fått till i hela mitt liv, och sen gick det bra hela rundan i princip :). Fick dock hjälp av Edu som e golfpro, annars hade det gått åt helvete.
Samma dag var det även hagelregn, jag satt i bilen med edu när det började smälla till i taket. Det lät allvarligt som stenar, och det var hagel i samma storlek som tennisbollar. Helt sjukt var det.. KAOS på motorvägen, bilarna körde av och kors och tvärs och det gick inte att se ett piss. Som tur gick det bra, men bilen var förstörd. Vindrutan helt smashad och taket fullt av bucklor. Bra adrenalinkick.

Corentin när han målar en grafitti i tandil under påskveckan. Fan va kul vi hade där med tjejerna som bjöd hem oss till sitt familjehus och bjöd på allt! Tre dagars festande, tyvärr fick jag inte träffa Delpotro som är vän med Delfi sedan grundskolan. Om jag har tur får jag träffa honom innan jag åker, kanske kan sälja lite bilder till klick så man har pengar till sommarn.

I Tandil som är ute på vischan drog vi till Elenas bondgård och red runt lite, barbacka som de gamla indianerna en gång i tiden, fett som fan. Lirade fotboll, drack mate och kutade runt på ängarna. Lite idylliskt..

På trappan till ingengörsfakulteten som ligger ett kvarter ifrån mitt hus med några rumspolare (Wade, Coren och Pierre), åså Barbie å Delfina. Påväg till en fest i mitt gamla hus i Villa Urquiza så det stod härliga till, på bilden tillsammans med Agustina aka tandis.

Jag och Barbie med våra pushpops! De förbjöds ju i Sverige :(.

Ormgrop i Recoleta, en lördageftermiddag med donken, mate och cigg. Tyvärr är det så jävla kallt just nu så man vill inte gå ut! Visst är det 12 grader men det känns som - 10.

Fest hemma hos Picu och Vico. (De klagar alltid på att jag blandar ihop dem eller säger Pico och Vicu) Men alla heter likadant, Picu, Pacu, Vico, Pichi, Majo. Inte så lätt! Iaf det var efter en spelning med Onda Vaga som de bjöd oss på en förfest. Vi kom dit och efter en stund satt vi där jag o Coren med tio tjejer. Vi typ ehh, men var är era mansvänner? Var rätt nöjd ändå :). De är så jävla sköna iaf, samtliga är från Tandil, och det är fan skillnad på Tandil och Buenos Aires. I storstan är alltid folk drygare, så ere bara. Visst Nynäs är ju drygbyn nummer ett, här är det tvärtom. Folk försöker inte visa sig häftiga eller tror att de är någon som i Nynäs där det är bråk varje jävla helg.

Jag och Delfi, en av mina bästa polare här!

Älskar bilden på Coren, vi såg inte förrän dagen efter att det stod Party bakom honom. Lite förstörd..Festen var asgrym, det var ett hus som var helt förstört mitt i stan. De hade tryckt in en musikanläggning och fyllt huset med folk. Var där med Rana och tatuerarna.

Sista bilden är i snobbområdet i San Isidro där jag träffade Frida från Stockholm. Hon kände några svenskar som hyr ett hus för ...ja det är sant... 10 000 € i månaden. De lirar poker och tjänar sjuka pengar. De hade intagit det där huset som hade pool, tennisbana, squashhall, gym, pool med poolhus, (stor jävla pool), och typ 15 sovrum. Lirade biljard och drack fernet med svennarna, första gången ja hängde med svenskar i BA och det var skittrevligt! Tyvärr korkades inte champagnen upp trots att jumboflaskorna stod i baren och väntade.

Kommentarer
Postat av: Jessica

BRÅK i nynäs? Nä, nu förstår jag inte ALLS vad du pratar om;)

2010-07-17 @ 16:10:56
URL: http://jerkono.blogs.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0