Sista tiden :(:(

Fan det är min sista tid här. Pengarna börjar ta slut och lungorna börjar tryta av rökandet. Men humöret är på topp, idag iallafall. Igår hade jag tenta i macroekonomi, fett svårt. Hade missat första tentan, och var pissnervös, blockerade mig och kom på mig direkt efter att jag missat viktiga saker. PISS! I vilket fall som helst så läser jag ju sex kurser nu, så att en eller två får jag missa (enligt csn alltså). Själv är jag nöjd ändå för att jag har lärt mig sjukt mycket om Argentinas ekonomi och rent allmänt om ekonomi.

Dessutom är det svårt att plugga när det är fotboll hela dagen på tv. Hade dock förberett mig sjukt mycket, drog itne ens ut i helgen för att fokusera på detta. Det är slutspurten nu.

Jag har fyllt år i veckan, i tisdags, 25 år. Lite sjukt det känns, nu är man gammal. Men ändå skickar mormor pengar till en, är det dags att börja säga ifrån nu och inte ta emot dem?

Idag hade jag hemtenta i politisk ekonomi med ultraliberalen. Jag skrev arbetet idag under hela förmiddagen, blev klar runt kvart över sju (lektionen började sju) kastade mig in i en taxi och det var rätt lugnt ändå, de hade precis börjat. Läraren var sjukt hård mot alla, en klasspolare som var sjukt nervös under sitt tal, (han försökte även slicka röv genom att hålla med läraren i allt), när han väl slutar säger läraren, okej bra. Alltså inte bra för att du är bra utan för att du slutade prata. Haha, sjukt dryg och otrevlig. Dessutom ifrågasätter han allt som inte tillhör Neoklassiska skolan och säger att det är fel. Till en annan sa han, du fick en 0 i betyg.

När det väl var min tur gick ångesten över och det gick hyfsat bra. Glömde bort många grejer jag skulle säga men i det stora hela godkänt. Hoppas fan att jag får det, missade ju första tentan här också. annars sitter jag i skiten. Sjukt svårt blev arbetet till slut måste jag säga, satt ju hela dan, tänkte att det skulle vara enkelt att skriva två sidor om ett ekoomiskt fenomen och sedan förklara det. Jag valde EURO, och fråga var ifall sverige under de senaste tio åretn förlorat något på att inte vara med. Sjukt intressant ämne, och hade tur och hittade perfekta källor så det gick rätt smidigt. Nu har jag en två dagars vila innan det är dags för marknadsföringen, dock gick första tentan bra så jag är inte alls nervös.

Det var något mer jag skulle skriva, något kul som hänt nyligen, men som vanligt glömmer jag bort det när jag väl börjar skriva.

Kommentarer
Postat av: Elisa

Hahaha fan vad retigt... Vill ju veta vad för kul som hänt :P

2010-06-18 @ 10:32:53
Postat av: Jessica

Jag missade att gratta dig... Fan vad jag är sämst. KRAm på dig!

Vi träffade Tommy häromdan, han & Siv var i Nynäs på lite semester och bodde på trehörnings-spa´t du vet. Det var mysigt, saknade dig!

2010-07-17 @ 16:04:33
URL: http://jerkono.blogs.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0