Här händer det inte mkt...

I bloggen alltså, för i livet händer det för mkt så jag knappt har lsut att skriva här :). Finns dock mycket kul att berätta och i helgen ska jag försöka ta tag i kuken. Hatar buenos aires, det finns alltid för mycket att göra en fredag. Jag hatar att ha för många valmöjligheter , det slutar med att jag inte gör ett piss. Ikväll då, hmm, finskan vi bor med bjöd med oss med hennes polare, El ruso har fest i sitt berömda festhus som är PERFEKT för fester, några polare ska spela skivor på Voodoo, och en fransk tjejpolare härifrån bjöd hem oss på middag. Så ja lär sitta här med min fernet i handen och en cigg ett tag till.

Tror vi drar hem till Javi o flora för några fernets innan de ska till voodoo för att spela plattor. Det blir nog kanuuun. Sitter just nu på rånat internet i San Telmo, där jag bor just nu :). Har hittat världens fetaste lägenhet med Corentin och vi bor som kungar. Har ännu bara en rumspolare som är Katariina, en riktigt skön finska som är här för en termin av studier.
Skolan har även börjat och det känns lite segt faktiskt, svårstartat men sjukt intressanta ämnen!

Hasta la vistaaaa

Kommentarer
Postat av: Tommy Wedegren

Synd att du inte har tid att skriva. Jag brukar vara inne på bloggen varje vecka. Det händer mycket saker runt dig. Hälsar Tompa

2010-04-05 @ 16:12:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0