Snart parcial igen!

Deltentorna har gått bra! Det känns skönt... Det värsta är över trodde jag, drog hem en sjua i portugisiska också! Ikväll är det deltenta i skrivteknik och det känns som det ska gå åt helvete. ÄR inte riktigt på samma nivå som de övriga om man säger så. Sen har skolan äntligen gett mig tillåtelse att göra finaltentan för ekonomi1 från förra året som gick åt skogen, men jag ska göra det på måndag! Jag fick fem dagar på mig, inte mer så jag sitter med den skiten nu och jag hoppas fan att det kommer gå bra. Då kommer jag få csn tillslut.

Helgen blir lugn alltså, med en liten tillställning på lördag. Kommer hit lite folk, eller lite vetefan, det blir nog en 40 pers när alla har bjudit några vänner. Får se hur det slutar...

Hoppade på en buss i farten igår, kände mig som MacGyver i introt när han hoppar upp på ett tåg. Man kan alltid hitta på sina egna actionäventyr i de dagliga tingen i denna stad.

Lite omotiverad jag är till bloggen just nu, har för mkt i skolan och när man e ledig sover man eller är man ute. Ska ut i höst vädret nu, mot skolan. Som tur e är det soligt iallafall även om det börjar bli kyligt. 19 grader ikväll :(.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0