Yes....

JA! Igår hade jag finaltentan från förra året i Mikroekonomi. Hade bett om att få göra den tidigare pga att CSN inte godkände mitt lån eftersom jag bara klarade 60% av kurserna, nu däremot, har jag 80%. Who´s your daddy!!??
Jag klarade den precis, kammade hem en femma. En femma är inte så jävla dåligt även om det låter så, en fyra alltså godkänt innebär 60%, en femma 70%, sexa 80%, sjua 85, osv.

Mina betyg från förra terminen.

Mikroekonomi - 5
Marketing 1 - 4
Politisk historia - 5
Matematisk analys - 4

Men jag klarade skiten iaf, när jag satt där en månad innan finaltentor med fyra omtentor trodde jag fan inte ens det skulle vara möjligt. Nu när jag pluggade till mikrotentan så var det kul att se i boken, hur mycket jag hade kladdat och skrivit betydelser av ord och förklaringar på svenska. Nu förstod jag allt nästan perfekt, mycket tack vare Picu som hjälpte mig hela natten i söndags. Hon e också från Tandil som mina andra polare Delfi, Flory, Barbi. Så jävla sköna tjejer alltså. Fattar inte att jag ska åka hem om tre månader, eller hem och hem. Åka bort känns det som just nu.

Kurserna denna termin har gått riktigt bra. Har endast en fyra än så länge och två sjuor (portugisiska och skrivteknik). Men om man säger så, vi pluggar ordentligt nu också. Har haft tre-fyra veckor nu utan utgång och endast suttit på rummet och läst. Äntligen fri, några veckor!

Igår hade jag i kursen statsvetenskap en riktigt intressant lektion. En politiker som representerar Buenos Aires, kom till skolan för att snacka lite. Grymt intressant var det, och man kommer på sig själv med ett antal fördomar man har om politiken, politikerna här.

Har kollat rätt mycket om valet i Sverige på svtplay. Vilken jävla soppa, hatar fan allt och alla så jag tänker rösta blankt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0