Rugg em baby buggy bumpers

som arnold säger i Sista Action Hjälten, grym film kolla in den om ni inte sett den tidigare, kan va värt d!

Har hänt mkt senaste tiden, jag klarade alla parcialexams och hade semester i en vecka för att sedan vakna upp av stormen av finalprov som vräkte över mig. Det är 100 gånger värre nu och jag ångrar min semestervecka.
Hade marknadsföringsfinal i fredags och det gick sådär, kan bli att man får göra omprov... ... I JULI!!!?!??? Hoppas jag slipper det. pga av att jag inte kunde skriva in mig via skolans sida var jag tvungen att skicka mail med tiderna jag skulle göra finalerna på, och det blev en miss, och de satte två finaler samma tid. Hmm, lyckades fixxa det idag dock så att jag har ena imorgon klockan åtta. (har inte pluggat ett piss, dock ekonomi så det kan gå vägen med tur) Men jag trodde jag skulle ha det provet på fredag. Katastrof alltså...

Iaf förra veckan var klockren, onsdagen drog jag ut med Javier och Flora och Lucio för att ta lite bilder, de hade fått uppdrag att fota för en tidning här, så de körde lite streetstylebilder. Jag hoppas verkligen att jag kommer med i tidningen! Vet ingenting än. Vore fett som fan!
Fick testa lucios sambiretta (typ vespa från 57) och åkte runt med ett leende som svärdbäraren i Tjuren Ferdinand. Folk vred och vände på huvudena från cafeerna för att ta en titt på moppen som är så jävla fräsch så jag vill ha min egen. Kände mig som en kung när jag gled runt i palermo! Lite wild n crazy eftersom jag inte har bågekort heller, living on the edge. Tack lucio som vågade låna ut den, vill inte veta vad den är värd men det är rätt mkt eftersom han monterat ihop den ifrån tre andra...


För helgen som gick var tanken semester (från drickandet) och plugg, så jag hakade på Gonzalo till hembyn (ett slags sorunda i Buenos Aires) fullt av kor, höns och doft av gödsel. Skönt som fan att komma bort från stadsmyllret (kände man inte minst när man återvände och det är ett öronbedövande kaos i BSaS stadskärna alltså...).

Riktig småstadskänsla, alla känner alla och man går runt och hälsar hela tiden när man är ute, och fan vad bra alla behandlade mig. Kände mig som en kung där alltså, så jävla schyssta människor. De tyckte det var skitkul att en svensk hittat dit och överöste mig med frågor om Sverige, vilka problem vi har, hur bra vi har det etc. Gonzalos familj, vilka karaktärer, och trevliga som fan! Det var som att bo på hotell, trots att jag gång efter gång insisterade på att jag kunde göra saker själv. Maten stod på bordet morgon, lunch, middag. Hade fräscha handdukar varje morgon upphängda på toa. Fräscha handdukar? Hur ofta tvättar man handduken egentligen?
Sängen som jag gjorde misstaget att inte bädda, var såklart bäddad när man kom tillbaka. Kände mig lite dum, men vem fan bäddar sängen i Sverige? Har fått klagomål på det ofta här, här ska den vara sträckt och en krona (läs peso) skall studsa tio gånger innan de är nöjda. Har inte lyckats på konststycket att bädda en säng här, det är omöjligt. De har ju hundra olika lakan och filtar och skit så det går fan inte att få det rätt.

Iaf, vaknade upp till frukost, hoppade ner i poolen, rökte en cigg ute. NEJ! De insisterade att jag skulle sitta kvar med dem där inne och jag fick röka inomhus. Trots att de var exrökare som slutat. Jag insisterade men de insisterade igen och så höll det på. Var iaf en grym upplevelse, så bra som de behandlade en, jag vill bara kunna ge igen på något sätt. Hoppas de trivdes med mitt sällskap. Och Gonzalos pappa carlos, vilken karaktär, lite av en cyniker, en expolitiker och veterinär som hade en och annan åsikt om Argentinas sätt att styra och sköta saker. Fick lära mig ett och annat faktiskt, och det var kul att utväxla åsikter och erfarenheter på det området.

Fick lära känna Gonzalos polare, vilka karaktärer, riktiga orginal! Speciellt Nano som sjöng Bob Dylan med påhittad engelska var nog det roligaste jag sett någonsin. Tänk er Eilert Pilarm, fast roligare. Jag måste spela in det nästa gång. Nu är det dock bara att sätta tänderna i plugget så att man klarar av kurserna. Vill inte sitta i juli med dödsångest.


Kommentarer
Postat av: Elisa

Du ser annorlunda ut i den nya frillan :P och du är ett svin som får vara i värmen medans vi får pinas i kylan och snön :D

2009-12-17 @ 15:55:05
Postat av: David

Du ser ut som ett OLLON! och du slösar inte på ordet karaktär :P. Hoppas du har det bra hursomhelst. Jag tycker din övergång från deppigt plugg till YES FEST FAN VA KUL, är en höjdare.

2009-12-17 @ 18:33:23
Postat av: dannekaraktar

du har fan ratt.. skrev det ett par ganger for mkt.. :D hahahahaha

2009-12-18 @ 02:05:03
URL: http://cityofba.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0