Bra dag!

Vill börja med att säga att jag klarade matteprovet! Bättre än godkänt också tror jag. Häh! Lite skönt.
Nu sitter jag och pluggar marknadsföring och det börjar sätta sig, skönt som fan. Men det är fem timmar kvar till väckarklockan ringer så det är nog dags att lämna det för att gå å lägga sig.

Idag vaknade jag runt 12 för att ta en kaffe a la italia med mirko. Bra start på dagen, äntligen gott kaffe i huset. Klockan fyra var det fotboll med folket från huset och deras polare, spelade europa mot argentina och ingen vet egentligen inte vem som vann. Vi tror ju att vi vann förstås, tror det var så på riktigt faktiskt.
Helt död iallafall efteråt, det gör ont överallt, känns att jag inte spelat på länge, har dock tagit mig ut och sprungit ett par gånger den här veckan.

På kvällens schema var det grillfest som gällde, lite trist eftersom jag mest satt inne på rummet och pluggade men satt ändå ett tag där ute och lirade lite gura och skrålade mellan köttslamsorna. Själv spiknykter eftersom jag pluggar, men folket i övrigt satt och pimplade årgångsrödtjut i mängder och blossade på egenrullade cigaretter. Det kändes som man var i en Jazzlounge eftersom grabbarna här spelar Jazz som det låter på skiva. Grymma som satan, ska lägga upp någon film senare för det är riktigt fett när de lirar.


Kommentarer
Postat av: Thea

Var du spiknykter...? Patetiskt . . .

2009-11-16 @ 12:59:56
URL: http://bringyourowndiamonds.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0