Lite kort om veckan

Jag är säker på att vårt väder äger vädret hemma i Sverige. Har haft en vecka med typ 17 grader och blå himmel med sol. Perfekt för att sitta ute och kolla fotboll på bioduk i park San Martin. Hade långhelg för en vecka sen, sista festhelgen egentligen, var ute med Pierre och Coren och hade riktigt kul.

Hade en tenta i marketing tisdag, gick sådär, med tur klarar jag den men det ser inte ljust ut. Dock bättre än väntat i onsdags, Makroekonomin, klarade den! Fick en sexa och ett "bien ahi" av läraren, YES! Dessutom hade vi presentation i samma kurs. Vi var sex i gruppen från början, och två på slutet för de övriga hade av olika anledningar hoppat av kursen. Tio minuter innan fick jag se arbetet. Försökte sedan vi fick uppgiften att ta tag i det och träffas för att kunna komma överens om hur vi skulle göra det, men fick alltid svaret, det ordnar sig ta det bara lugnt. Till slut alltså, tio minuter innan fick jag se det, så det var bara att läsa igenom och hålla tungan rätt i mun. När jag väl ställde mig framför klassen haha, kändes det som det var kört, men fick äntligen uppleva särbehandling för att vara svensk. Snackade väl i två minuter innan min kompanjon tog över och slutförde det. Så då är det inte kört än alltså.

Idag hade jag portugisiskatenta och den gick svinbra! Imorgon väntar skrivkunskap och måndag statsvetenskapen (som är pissvår). Sen efter det, tisdag (omprov mkt förmodligen) och onsdag omprov i makro (första tentan) sen är det sex finalprov och hemresa. Idag är Florencia och hälsar på här (Delfis syster) så det blir utgång så det står härliga till!

Kommentarer
Postat av: Maria

vårt väder äger 25 grader om inte mer

2010-07-09 @ 14:59:37
Postat av: danne

just därför tog jag bort termometern från datorn som visade sthlmsvädret :)

2010-07-17 @ 23:32:11
URL: http://cityofba.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0